کلا کشور های اسلامی جنگو فقرو مگه دیونن به یه کشور اسلامی محاجرت کنن حتی اگه یه کشور اسلامی ثروت مند و پیشرفته و آزاد از هر نظر هم که باشه مث ترکیه بازم یه گروه افراطی توش هست که افکارو خراب میکنن
١- بسياري از كشورهاي صاحب ثروت در خليج فارس سالهاست منزلگاه مهاجريني از كشورهاي هند، پاكستان، بنگلادش ،افغانستان و ... است و بازار كار اينكشورها اغلب با تراكم نيروهاي كار روبروست .
٢- كارفرمايان متمول كشورهاي حاشيه خليج فارس با نوعي نخوت و تكبر ، مهاجرين تهيدست كشورهاي يادشده را بصورت بردگان بي خانماني مينگرند كه آنجا به پناه آمده اند و بايد علاوه بر جسم ، روح و روان آنان نيز به تسلط درآورد بهمين دليل ، استثمار اجتماعي آشكاري شكل گرفته كه گاه ادامه حيات را نيز براي مهاجرين غيرقابل تحمل ميسازد ، حوادث و جنايات هولناكي كه در سالهاي اخير در اينكشورها بوقوع پيوسته گواه صادقي بر اين مدعاست .
٣- متأسفانه مردم عادي دراين كشورها نيز با مهاجرين برخورد چندان مناسبي ندارند و آنان را بردگاني ميپندارند كه از بودجه عمومي آنان ارتزاق ميكنند بهمين جهت همواره تلاش دارند بين خود و آنان فاصله ايجاد نمايند ، اين ديدگاه امروز بصورت فرهنگي غالب در لايه هاي مختلف اجتماعي كشورهاي متمول خليج فارس ظهور و بروز يافته است .
٤- آمريكا، كانادا و بسياري از كشورهاي اروپائي مهاجرپذير ، بدليل وضع برخي مقررات رفاهي/اجتماعي از قبيل مجوز كار و فعاليت ، مسكن و خدمات درماني رايگان و مستمري ايام بيكاري ، جاذبه هاي خاصي براي جذب نيروهاي تحصيلكرده و متخصص و نيروهاي مايل به كار و مهاجرت ايجاد نموده اند ، افزون بر آن ، تبليغات وسيع رسانه اي در مورد فرهنگ عمومي غربيها ، امنيت و آزاديهاي گسترده اجتماعي ، اينكشورها را به صورت كعبه آمال و آرزوهاي مردم جوامع عقب مانده و محروم از امكانات رفاهي اوليه درآورده است ، اگرچه، بسياري از پناهجويان با گذشت زمان بعدها با لمس بيگانگي فرهنگي و غربت زجرآور عطاي مواهب زندگي در اينكشورها را به لقايش ميبخشند و به كشور مبداء خويش برميگردند .
با سلام
من در شش کشور پیشرفته دنیا زندگی کرده ام از سال 1985 تا سال گذشته و دکترای حقوق بین الملل در زمینه اقتصاد دارم و مشاور سازمان ملل متحد هستم به جرات میتوانم بگویم بجز ایرانیها که درصدنزدیک به سی در زمینه کسب موقعیت اجتماعی مثبت دارند الباقی ملل در کشورهای پیشرفته ای مانند المان و ایالت متحده و فرانسه و امثالهم فقط در بخشهای خدماتی فرصت شغلی پیذا میکنند هنوز در بخش غربی المان به ساکنان بخش شرقی انجا بصورت همشهریان درجه دو نگاه میکنند و در بحث ها و گفتگو هایشان میگویند ان عقب افتاده ها تنها ایرانیان مقیم امریکا هستند که به طور نسبی جایگاه خوبی در نظام اجتماعی انجا دارند انهم حداکثر سی درصد انها والا بیش از نود و پنج درصد مهاجران کشور های توسعه نیافته به کشورهای پیشرفته شهروند درجه دو و سه محسوب میشوند بخصوص در استرالیا و فرانسه از هزار ها متخصص تحصیل کرده ایرانی مقیم المان در رشته های مهندسی تعداد محدودی فرصت این را یافته اند که در مدیریتهای صنایع صاحب کرسی شوند خود من با وجود تسلط به شش زبان خارجی و داشتن سه مدرک کارشناسی ارشد و یک مدرک دکترا فقط در حد مشاور عالیرتبه به بازی گرفته میشوم و هرگز به من پستهای مدیریتی در نهادی که در ان مشغول به کار هستم پیشنهاد نشده است تقریبا تمام پستهای مدیریتی گروه کاری ما را انگلیسها و فرانسویان و امریکایی ها در اختیار دارند فقط برای مضحکه کردن گاهی پستهای تشریفاتی به عربها داده میشود در عوض انهم دهها میلیون دلار هزینه روی دستشان میگذارند مقصودم این است در ان کشورها هم لیاقت داشتن در یک زمینه دلیل پیشرفت نمیشود
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
نکند شما مشاور اقتصادی و بین الملل احمدی نژاد بودید؟!!!شوخی می کنید احتمالا شما که این همه باسواد و دنیا دیده هستید! بیشتر اساتید دانشگاه در رشته های فنی و مهندسی و همینطور پزشکی و علوم پایه از ملیت های چینی و هندی و کره ای و اغلب از ملل شرقی هستند. کافی است یک جستجوی ساده در اینترنت بکنید تا به حرف من برسید.
رجب
||
۱۶:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
این همه سال درس خواندی یک ذره در مورد مبارزه با نژادپرستی هم می خواندی
بخاطر آزادی دموکراسی احترام به انسانیت ...این موارد در کدام یک از کشورهای عربی و حتی خاورمیانه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خودمان را گول نزنیم این کشورهای خاورمیانه هستند که در حال فروپاشی هستند نه به قول یکی از تئوریسین ها آمریکا ! ..............