تابناک اولین بار بود که نظراتم تماما درج شد . ممنون و امیدوارم که ادامه داشته باشه . خسته نباشید
ناشناس
|
|
۱۵:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۶
0
9
پاسخ
چند روز پیش پیرمردی رو در بیمارستان دیدم سرش شکسته بود ازش دلیل رو پرسیدم گفت پسرم با سنگ زده تو سرم می گفت ماشینمو برده بیرون تصادف کرده بعد برای تعمیرش پول خواسته نداشتم بدم عصبانی شده با سنگ به سرم زده
در زندگی روزمره مردم با مشکلات بالایی دست وپنجه نرم می کنند با توجه به اختلافاتی در بحث درآمد که تعدادی با در آمدهای نجومی از راه نا مشروح از حق مردم می خورندوزندگی آنچنانی دارن چطور انتظار داری مردم عصبی نباشند . فکر کنم اگر این وضعیت در ارام ترین کشور دنیا بوجود بیاید مردم آن کشور بجای عصبانیت خودکشی می کردند کسی که گفته مردم ایران عصبی هستند خبر از وضعیت این مردم ندارند اگر خبر داشت بالاترین نمره آرامش وصبوری به این مردم می داد .
ناشناس
|
|
۱۵:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۶
2
11
پاسخ
من حداقل در چهار کشور دنیا مقیم بوده و به کشورهای فراوانی هم سفر کرده ام. ما ایرانیها عصبانی و تند مزاج هستیم. اما نه عصبانی ترین.
این عصبانیت همواره در عکس العمل به محیط زندگیمان بوده است و بس. عصبانیت راهی برای فرار از انفجار بوده.
ناشناس
|
|
۱۵:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۶
6
1
پاسخ
باید بررسی شود بر اساس چه معیارهای این آمار بدست آمده؟؟؟ آیا با فرهنگ کشورهای مسلمان ایران و عراق منافاتی دارند یا نه که این جواب بدست آمده، در ضمن با این همه بحران که در خاورمیانه و جهان وجود داره آدم باید واقعا سنگ باشه که درد دیگران را ببیند ولی احساس خوشبختی کند.
بی نام
|
|
۱۵:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۶
0
8
پاسخ
به نظر من مردم در قالب موارد خیلی عصبی هستند. حالا نمیدونم در مقایسه با سایر جاها بیشتره یا کمتره چون اونجاها رو ندیدم. ولی عصبانیت و پرخاشگری در مسائلی خیلی کوچیک در جامعه رو با تمام وجودم احساس میکنم.
حسینی تبار
|
|
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۶
5
2
پاسخ
آنقدر نویسنده زیادشد عصبانی شدم ...
چیزی نمینویسم.
حیف که دستم به شما نمیرسه...
محسن
|
|
۱۵:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۶
5
3
پاسخ
عصبانیت یک واکنش فیزیولوزیک به عوامل محیطی و اینکه چگونه آن را کنترل کنیم ؛ هدایت کنیم یک هنر است که باید آموخت و یاد گرفت
اینکه در جوامع دیگر کاری می کنند که جوانان انرژی خود را تخلیه کنند و یا شرایطی فراهم می کنند تا مردم بتوانند عقده های خود را خالی کنند
اینها همه هنر دولت مردان است