سارا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۲
خیلی سال پیش یکی از دوستانمون که دکترند این رو به ما گفتند. ایشون می گفت آنزیم بد و خطرناکی درون پوست پسته و پسته تازه است. پسته تازه یا همان تر را فقط تا ۹ ساعت بعد از چیدن از درخت میشه خورد و بعد از این ساعت آنزیم های مضر کارشون رو شروع می کنن.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۲
لبنیات نخرید پالم داره
شیر نخورید وایتکس داره
برق مصرف نکنید-اب مصرف نکنید
پسته نخورید سرطان زاِئه!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۲
با با همه چی سرطانزاست
ناشناس
|
Austria
|
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۲
اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه می‌دهد!!!!!!!!!!

Pezeshkand ishoun unvaght?!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۲
لبنیات نخرید پالم داره
شیر نخورید وایتکس داره
برق مصرف نکنید-اب مصرف نکنید
پسته نخورید سرطان زاِئه!!!!!