حدای از سریال های شبکه های ماهواره ای. به طور کلی مردم کشور ما بیش از حد تلویزیون می بینند. حالا یا سریال یا فیلم یا برنامه های تفریجی یا موزیک ویدیو و ... چه ماهواره چه شبکه های داخلی و شبکه های سینمای هانگی و .....
به نظر من نبود تفریحات جایگزین باعث این پدیده شده است.
ناشناس
|
|
۰۹:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۲
5
164
پاسخ
اگه واقعا نظر شما درست باشه باید توی کشوری مثل ترکیه آمار طلاق بالا باشه نویسنده محترم کاش یه مقایسه ای میکردن تا ما هم قانع بشیم که بیکاری گرانی تورم و ...... نقشی در بروز طلاق ندارند
علی
|
|
۱۰:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۲
6
165
پاسخ
تا وقتی برنامه های تلوزیون ایران به شعور مردم توهین میکنه، وضع همینه
شما همین سریال "تنهایی لیلا" رو ببینید
یک سریال با موضوع مسخره و تخیلی که نصف چیزی که پخش میکنه، "آنچه گذشت" و "آنچه در آینده خواهید دید" است
کل سریال آهنگ غمناک(نی زدن) پخش میشه
ناشناس
|
|
۱۰:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۲
5
239
پاسخ
شما نقش محمد در سریال تنهایی لیلا رو نگاه کنید. یک شب یه دختر که تو راه مونده پناه اورده به یه امامزاده که تا صبح بمونه. حالا متولی امامزاده که سریال خیلی اصرار بر پاکی و مومن دار بودنش داره با دیدن این دختر و درخواستش برای شب موندن در امامزده چنان از نظر روحی بر می آشوبه که ادم تعجب میکنه. دست و پاش رو گم میکنه. دائم میخواد در باز باشه. حتی نمیتونه درست حرف بزنه. صداش در نمیاد. وقتی دختر به خواب میره چند بار نشون میده که میخواد وارد محل خواب دختر بشه. شروع میکنه به نماز خوندن اونم با گریه!!!!! شروع میکنه به خوندن سوره یوسف. اخه ادم اینقدر ضعیف النفس؟ اونم کسی که اینقدر به مومن بودن و پاک بودنش تاکید میشه. این واقعی هست؟؟ پس این اقا مومن نیست. در دسترسش نبوده که پاک مونده. اخر هم دستش رو میکنه تو اتیش که نکنه کاری رو که نباید انجام بده. خوب حالا من این سریال رو دنبال کنم یا سریال های جم رو؟؟؟؟
ناشناس
|
|
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۲
83
24
پاسخ
یک نوشته کاملا کامل و درست. باتشکر
علیرضا
|
|
۱۰:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۲
54
57
پاسخ
من خودم این سریال ها رو نمی بینم و اصولا اهل خانواده هم علاقه ای به دیدن این سریال ها ندارند ( خوشبختانه ) اما در خانه برخی از دوستان که قسمتی از این سریالها را دیدم باید بگم که این برنامه ها اصولا نیمه پر لیوان و جذاب زندگی ترکیه ی علاقه مند به اتحادیه اروپا رو نشون می دن و در واقع زندگی بالای 80% مردم ترکیه چیزی خلاف اون هست . همگی قبول داریم که مردم ترکیه بیش از 80% مسلمانند و با بی بندباری در خانواده های سنتی خود کاملا مخالف . با بررسی زندگی مردم ساکن در شهرهای غیر توریستی ترکیه این موضوع ثابت شدنی ست .
این سریالها با توجه به اینکه از شبکه های عربی هم پخش میشن به نظر میرسه که بخشی از صادرات فرهنگی کشور ترکیه شده و عجبا که خانوداه های ایرانی که ظاهرا به اخلاقیات پایبند هستند روی خوش به این سریالها نشان می دهند . به نظر من باید ریشه علاقه به این سریالها را در نوع نگرش ایرانی ها به زندگی خودشون جستجو کرد .
به گفته برخی از مصاحبه شوندگان گزارش فوق ، دیدن بانوان و آقایان زیبا و خوش تیپ و یا دیدن خانه های رویائی در حالیکه فرد بیننده متاهل هست و در خانه های 70-80 متری زندگی می کند ، باعث ناهنجاری زیر پوستی در کالبد خانواده ها می شود . به نظر من ، عامل فزاینده طلاق در کلانشهرها ، در کنار رشد بیکاری و اعتیاد ، ترویج زندگی خارج از عرف سریالهای ترکیه ای و کلمبیائی در ایران می باشد .
حتی اگر سریالهای تولید داخل در خانه های باشکوه و با هنرمندان آنچنانی هم تولید شود ، به علت رعایت تم های اخلاقی ، نمی توانند مخاطب عام پیدا کرده و مقبولیت سریالهای ترکیه ای رو پیدا کنند .
ناشناس
|
|
۱۰:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۲
175
43
پاسخ
واقعا سریال های توخالی و مسخره ای هستند که یه مشت آدم بی ریشه و هرزه دارند قبح خیلی چیزها را دارند از بین می برند.
علی
|
|
۱۰:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۲
11
138
پاسخ
بخاطره اینکه سریالهایی که ازطریق شبکهای ایران پخش میشوداکثریت بی محتواواصلانمیتونه بیننده رابخودجذب کندلذااکثریت مردم ببننده سریالهای خارجی ازطریق ماهواره هستند
به نظر من نبود تفریحات جایگزین باعث این پدیده شده است.