من هم از این که نمره صفر دیگری بر کارنامه آقایون خورد بسیار مسرورم!!
ناشناس
|
|
۱۴:۳۹ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۱
0
0
پاسخ
ما كه خونوادتا همون موقع كه دايي رو گذاشتن كنار دعا كرديم ايران جام نره!
دايي شايد با خبرنگارا بد حرف ميزد ولي سعي مي كرد اصولي و دور از مسائل سياسي كار كنه. از اونجا كه عاليجنابي كه در هر مورد حتي فوتبال ادعاي كارشناسي دارن تو بازي عربستان ورزشگاه رو مشعشع كردن اعصاب بازيكنا رو هم خرد كردند و اولين شكست رو خورديم و دايي هم به ايشان تعظيم نكردن،نتيجه شد همين
چه جمله بندي سليسي!
ناشناس
|
|
۱۵:۴۳ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۱
0
0
پاسخ
اگه دیر نشده باشه خدایی من و خانواده ام همگی از حذف تیم ملی لذت بردیم .چون بقول بعضی از دوستان دیگه تو آمار ها ثبت نمیشه که هی بگن "من دروغ میگم؟"
ناشناس
|
|
۱۶:۲۸ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۱
0
0
پاسخ
مصادره به مطلوب برد تیم ملی!!!این حضرات به شال سبز مردمهم رحم نکردن و ...
ناشناس
|
|
۱۹:۰۷ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۱
0
0
پاسخ
حیف از علی دایی
واقعا اگر منصفانه بنگریم حالا باید قدر علی دایی را بدانیم
وقتی او در میدان بود حداقل در بازیهای تیم ملی گلهای فراوانی میدیدیم
عده ای گلهای دایی را شانسی و یا گل زدن به تیمهای ضعیف قلمداد کردند
ولی کسی این سوال را پاسخ نداد که خوب حالا چرا از این گلهای شانسی !!!و یا گلهایی به تیمهای ضعیف نمیبینبم
مگر با همان تیمها بازی نمیکنیم؟؟؟؟؟
درود بر نام بلند و زیبای علی دایی
ناشناس
|
|
۲۱:۳۴ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۱
0
0
پاسخ
اقایونی که به راحتی مربیان و مدیران و وزرا را عوض می کنند حتما می تونند مسولین فیفا رو هم عوض کنند تا ایران به جام جهانی بره!!!!!
ناشناس
|
|
۲۲:۱۱ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۱
0
0
پاسخ
نه همه ورزش فوتبال است و نه همه کشور تهران
ناشناس
|
|
۰۱:۳۹ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۲
0
0
پاسخ
واقع بين باشيد،ورزش دنيا غيرمستقيم با سياست گره خورده است، پس سو استفاده ي احتمالي از پيروزي ايران دوراز ذهن نبود.
ناشناس
|
|
۰۵:۴۳ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۲
0
0
پاسخ
يكي از كاربران (نا)محترم، سيد بزرگوار مهندس موسوي را با جمله (سيد نامرد كه رنگ سبز را به قلاده سگ افراد بالا شهري تبديل كرد) خطاب كرده است! خواستم به ايشان بگويم آيا شما كه دم از اسلام و قرآن مي زنيد كجاي شرع مقدس اسلام و قرآن گفته است كه انسانهاي ديگر (حتي غير مسلمانها را اينگونه) خطاب كنيد تا چه رسد به انسان وارسته اي چون مهندس موسوي را ؟! وانگهي مگر به خاطر يك بي نماز درب مسجد را مي بندند؟ شخصي كه چنين جسارتي كرده (قلاده سبز به گردن سگ بسته) بي جا كرده، اما شور و علاقه اي كه اين سيد بزرگوار در رغبت جوانان به رنگ سبز كه رنگ اهل بيت (ع) است هيچگاه فراموش نمي شود. و انشاء الله موجب شناخت بيشتر و تداوم راه آن بزرگواران خواهد شد.
ناشناس
|
|
۰۷:۲۸ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۲
0
0
پاسخ
ا. چرا نظرات مرا منعکس نمی کنید ؟ مشتری مداری را جدی بگیرید .
2. من و بسیاری از مردم ایران با دلی غمگین از شکست فوتبال ایران خرسند شدیم زیرا در کشوری که مردم را به خاک و خون کشیدند ، شادی پیروزی ( بر فرض ) معنایی نمی توانست داشته باشد.