برای من سوال است که چرا نتایج انتخابات خبرگان تا ساعات پایانی روز یکشنبه اعلام خواهد شد آنهم با این تعداد رأی کمتر از آرای ریاست جمهوری ولی نتایج انتخابات ریاست جمهوری با آن وسعت در همان ساعات اولیه پس از پایان زمان رأی گیری آماده گردید؟!!!
ناشناس
|
|
۰۸:۳۰ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۵
0
0
پاسخ
زنده باد لامرد زنده باد سید محمود علوی
ناشناس
|
|
۰۹:۰۴ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۵
0
0
پاسخ
رخی از شهروندان استان تهران که در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرده اند در انتخابات میان دوره ای خبرگان شرکت نکرده اند..!؟....عمو جان معمولا کلمه "برخی " با اختلاف اندک اشاره دارد ولی تعداد اراء ماخوذه ریاست وخبرگان واختلاف اعداد آن را نمیتوان با برخی رفع ورجوع کرد
ناشناس
|
|
۱۰:۰۹ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۵
0
0
پاسخ
می توانید از وزارت محترم کشور بپرسید چطور توانست نتایج انتخابات ریاست جمهوری با آن حجم را در عرض دو سه ساعت مشخص نماید اما بعد از دو روز هنوز تکلیف انتخابات خبرگان آنهم در یکی دو حوزه هنوز مشخص نیست؟
ناشناس
|
|
۱۰:۵۸ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۵
0
0
پاسخ
سلام
چرا نظر دیشب مرا در مورد قراردادن صندوقها در کنار هم که باعث اشتباه رای دهندگان و از جمله آقای رفسنجانی هم شد(در فیلم اخذ رای ایشان ملاحظه کنید) را درج نمی کنید این مسئله مهمی است.
تابناک چرا همه ترسیدید؟
ناشناس
|
|
۱۱:۱۶ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۵
0
0
پاسخ
انتخاب خوبي است باعث مباهات مردم شريف لامرد و ايران اسلامي است .راهيابي ايشان به مجلس خبرگان الف و الف مبروك
ناشناس
|
|
۱۱:۳۰ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۵
0
0
پاسخ
كابري كه شمارش آراي خبرگان و رياست جمهوري را مقايسه فرمودند توجه داشته باشند كه اولا به علت اهميت آراي انتخابات رياست جمهوري آنهم در سطح ملي، ايجاب ميكند و هميشه هم اينطور بوده است كه تمام هم و غم مسولان ذيربط براي تسريع در اعلام نتايج بوده ، كما اينكه در انخايبات گذشته 84 و 80 و 76 نيز نتايج شمارش آرا به مرور و تا چند ساعت پس از پايان راي گيري اعلام ميشد. حتي يادم هست كه صبح 3خرداد 76 آقاي ناطق قيبل از پايان شمارش آرا پيروزي آقاي خاتمي را تبريك گفت.
پس بهتره خيلي زود قضاوت نكنيد آقاي قاضي!!
ناشناس
|
|
۱۱:۳۰ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۵
0
0
پاسخ
آي كيو يه ايراد ديگه پيدا كن تا آبروي ما مير حسيني ها رو نبري. اول رياست جمهوري شمارش و مخابره شده چون مهمتره بعد ميان دوره اي . تابناك اينو هم نشون بده.
ناشناس
|
|
۱۱:۳۱ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۵
0
0
پاسخ
بله که طول می کشه.چون این براشون اینقدر اورژانس نبوده که همون شب بشینن بشمرندش.صندوق ها مونده تا دوباره یه سری آدم بشینن سر شمارش اینا...
ناشناس
|
|
۱۱:۳۴ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۵
0
0
پاسخ
وقتی تمام ملت منتظر نتیجه ریاست جمهوری هستن ابلهانه نیست که وزارت کشور برای اعلام نتیجه خبرگان وقت بذاره؟!بعضی از اظهار نظرها به هرچیزی شبیه هستند الا نظر!