بچه را فقط به دنیا نمی آورند ! تربیت و مراقبت هم می خواهد . قابل توجه والدین امروزی که بعضاً از دست دردانه هایشان اعصابمان خط خطی می شود .
ناشناس
|
|
۰۸:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۲
2
53
پاسخ
مقصر مادرش بود... مگه میشه بچه سه ساله رو به حال خودش رها کرد و رفت توی مغازه؟؟؟!!!!
ناشناس
|
|
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۲
4
29
پاسخ
دیگه زمونه ای شده که حس کمک و انسان دوستی از بینمون رفته.نگاه کنید ببینید چطور آدمها بی تفاوت از کنار موضوع رد میشن.اون مادر که خوابه خوابه،یا اقایی که با نایلون از کنار بچه رد میشه نباید درمورد خطرات این بازیگوشی به بچه گوشزد یا ممانعت می کرد؟؟ اون دو تا خانم چه راحت سرک کشیدن فقط جهت کنجکاوی نه اطلاعی به کسی بدهند که بچه افتاد... هیچی....!!!
ناشناس
|
|
۰۸:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۲
3
25
پاسخ
خدا عقل بده به اون آدم هایی که بی تفاوت از کنار اون بچه بازیگوش رد میشن و هیچ عکس العملی در قبال حرکت بچگانه طفل معصوم از خود نشون نمیدن.
شهرام
|
|
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۲
4
14
پاسخ
خب از کجا فهمیدید نجات پیدا کرد....
ناشناس
|
|
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۲
1
24
پاسخ
تو رو به خدا مواظب فرزندان تان باشید . حواستان به زرق و برق دنیای مادی نباشید .
ناشناس
|
|
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۲
27
13
پاسخ
متاسفاه شرایط اقتصادی بگونه ای است که حس همدردی در همه از بین رفته. حتی مادر هم بیشتر به فکر بدبختی و خرید جنس ارزون تری است تا دلنگرانی برای فرزندش