ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۶ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۱
lما بوشهریهای عزیز پلاژ می خواهیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۰ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۱
واقعا متسافم برای دوستانی که به واسطه پلاژی که حتی از اقلیت مردم بوشهر هم کمتر از آن استفاده می کنند نظرات عجیبی همچون جابجایی دانشگاه خلیج فارس را می دهند .
من خودم از دانشجویان این دانشگاه هستم .
محض اطلاع دانشگاه خلیج فارس در سال 71 تاسیس شده در صورتی که این پلاژ حداکثر 3 سال عمر داشته باشد .
درست می فرمایید ، شما که مثل ما در کمبود شدید امکانات به سر نمی برید . نمی دونید اینجا بچه ها با چه زحمتی درس می خونن . حتی جای مطالعه درست و حسابی نداریم . حالا که یکی پیدا شده برا ما می خواد کار کنه همه یادشون میفته که می خوان تفریح کنن .
آخه مشکل امروز خانواده های ما شنای بانوانش هست یا تحصیل جوانانش .
این همه ساحل تو بوشهر هست .لی عزیزان شورای شهر و به خصوص آقای میگلی نماینده بوشهر که این پلاژ در زمان شهرداری ایشون ساخته شده برای پوشاندن ضعفهای خودشون اقدام به سنگ اندازی می کنن.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۱
اینکه خبرنگار محترم اینگونه روایت می کند می بایستی این دانشگاه یکی از دانشگاه های تراز اول مملکت باشد. پس در این صورت دانشگاه های تهران شریف امیر کبیر خواجه نصیر اصفهان تبریز.... باید در حد دانشگاه های برکلی و هاروارد باشند.
اینکه عنوان می کنید قرار است وزارت نفت 25 میلیارد برای توسعه دانشگاه بوشهر هزینه نماید از دو منظر جای سوال دارد
اول اینکه متولی توسعه دانشگاه ها وزارت علوم و آموزش عالی است نه وزارت نفت.
دوم اینکه درست است که وزارت نفت حق برداشت مستقیم هزینه های از پول نفت صادراتی را دارد ولی باید صورت مالی آنرا به دولت دهد. و اینکه صرف هزینه 25 میلیاردی برای توسعه دانشگاه در ردیف مالی این شرکت نمی تواند جای گیرد.
سوم اینکه توسعه دانشگاه می تواند در محدوده املاک دانشگاه صورت گیرد.
عنوان این خبر و جهت گیری کاملا مغرضانه آن حاکی از یک جریان و نگاهی هدفمند و سازمان یافته در جهت تخریب وجه شهرداری بوشهر دارد. عنوان کردن تنها نماینده زن در شورای شهر، آن هم به صورت کاملا مغرضانه طوریکه تنها مقصر این رخداد این نماینده نشان داده شده است، از نگاه جهت دار و خصمانه نویسنده حکایت دارد.
در ضمن آیا واقعا خلیج فارس آنقدر ذلیل شده که حفظ عنوان آن در گرو حفظ توسعه دانشگاه است و یا اینکه از نام خلیج فارس درجهت بهره بردای از اهداف غیر منطقی دانشگاه قرار است استفاده شود.
درج چنان اخبار هدف دار و جهت دار و سازمان یافته به اعتبار این رسانه آسیب زده و الزام پاسخگویی نویسنده و مدیر مسئول این رسانه در پی دارد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۵ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۱
پلاژ حراج می کنیم ، پلاژ حراج می کنیم ، پلاژ حراج می کنیم ،
حالا این پلاژ که مربوط به دورهای قبل می باشد چه ارتباطی با انتخابات دارد!!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۸ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۱
آقا براي دختران دانشجو ساخته اند نه هر زني ديگه استغفار كن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۱ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۱
حالا نمیشه خانمهای محترم برن جای دیگه برنزه بشن؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۲ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۱
چرامسئولين بي مسئوليت دانشگاه را در كنار ساحل ساخته اند ساحل متعلق به مردم است نه سازمانها ارگانها
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۲ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۱
مشكل اصلي همين آخرين بند 3 بود كه با دادن ... حل ميشود
ناشناس
|
-
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۱
دانشگاه خليج فارس يكي از عالي ترين مراكز علمي كشور در جنوب مي باشد كه از لحاظ علمي هم دانشجويان بسيار مستعد وهم اساتيدي باسواد دارد من شخصا استاد دانشگاه شيراز هستم ولي استعداد دانشجويان بوشهري را بيشتر مي پسندم.با اين اوصاف حيف است پلاژ را بر دانشگاه ترجيح بدهيم كه نياز مي باشد بين شهرداري و رياست محترم دانشگاه رايزني هايي انجام گيرد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۹ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۱
قدمت پلاژ به قبل از ایجاد دانشگاه می رسد. جزو محدود مکان هایی است که به دلیل بستر ماسه ای و جریان آب برای شنا مناسب است. سال ها زیباترین بخشی از ساحل در تصرف ارگان ها و سازمان های دولتی بود که با پیگیری شورای شهر به پارک و پلاژ تبدیل گردید. دانشگاه خلیج فارس می بایست همچون دانشگاه آزاد طرح توسعه خود را در مکان هایی نظیر عالی شهر دنبال کند نه اینکه همین چند وجب ساحل را تصرف نماید. ضمنا این مکان نسبت به نیروگاه از بعد مسافت قابل مقایسه نیست و این امر باعث می شود تا مردم خصوصا ساکنین حومه شهر که از ابتدایی ترین امکانات محرومند به این مکان به سادگی دسترسی داشته باشند. در پاسخ به ان دوست گرامی که بالغ بر 50 سوسک و موش مشاهده فرموده اند باید گفت اشکال از چشم مبارکتان است که زیبابین نیست!
نظرات بیشتر