خانم هاي شاغل چوب دو سر بلا هستند هم در محيط كار كلي حرف و حديث و مشكل و تبعيضات ناروا و حجم كار بالارا تحمل مي كنند و هم بعد از ساعت كاري بايد مانند يك خانم خانه دار وظايف مادري و همسري خود را انجام دهند . حالا هم بايد به فكر ازدياد جمعيت باشد . و يكسري كوته فكر هم بگويند پا توي كفش مردان, يكم منصف باشيد بي فكر صحبت نكنيد.
سلام
جالب اینه که در این قانون آمده که همسران آنها نیز از دو هفته مرخصی بهره خواهند برد.
و طبق دستور کارمندانی که همسرانشان کارمند نیستند حق استفاده از این مرخصی را ندارند.
من کارمندم و این واقعا افتضاح است.
آقایان، علت تصویب این قانون چه بود؟
فکر کنید!
چرا کارمندانی که همسرانشان خانه دارند نباید از این مرخصی استفاده کنند.
آیا خانه داری شغل نیست؟
در شرکت هایی که تعداد زیادی کارمند دارند غیبت یکی از آنها معمولا محسوس نیست اما در موسسه هایی که تعداد کارمندانشان اندک است فقدان یک نفر مشکل ساز خواهد شد از طرف دیگر هیچ نیروی ماهر جویای کاری حاضر نمی شود فقط 9 ماه به جای خانمی که به مرخصی زایمان رفته کار کند و بعد از بازگشت آن خانم به عنوان نیروی مازاد اخراج شود. در این صورت تکلیف کارفرما چیست؟ آیا جز استخدام فردی ماهر و تسویه حساب با خانمی که زایمان کرده است راهی دارد؟ بسیاری از شرکت ها ترجیح می دهند که یا زنان را استخدام نکنند و یا در صورت استخدام، با آنها قراردادهای کوتاه مدت می بندند و به محض باردار شدنشان، از تمدید قرارداد خودداری می کنند. به همین دلیل بسیاری از زنانی که به کار و درآمد آن نیازمند هستند مجبور می شوند از بچه دار شدن خودداری کنند. بنابراین افزایش مدت مرخصی زایمان نه تنها باعث افزایش بیکاری در خانمها می شود بلکه نرخ رشد جمعیت را هم کاهش می دهد.
وقتی مرد بیکار داریم ، چه به زنان شاغل ، با استخدام مرد
1-هم راندمان کار بالا میرود.
2-جلوی هزینه های اضافی گرفته می شود.
3- مردها می توانند ازدواج کنند و بنابرین زنان نیز سر و سامان می گیرند.
4- در نهایت حق به حق دار می رسد و در این بین حق کسی پایمال نمی شود.
اگه به خانم های خانه دارم حقوق بدن در حق ما که هم کاره خونه میکنیم هم سرکار میریم اجحاف میشه!! یعنی چی آخه؟؟ من خودم هم کارای خونمو انجام میدم هم بیرون الان که باردارم واقعا از اون 9 ماهه مرخصی زایمانم لذت میبرم چون به خاطرش تلاش کردم و چند ساله سرکار میرم اما اون خانمی که صبح تا شب تو خونه است و همش استراحت میکنه براش این حق و حقوق نباید در نظر گرفته بشه! یا اگه میشه خیلی کمتر از زنان کارمند
اینجا اشاره شده به سازمان های دولتی فقط، جالبه، یعنی خانم هایی که شاغل هستند اما در سازمان های دولتی نیستند شامل اونها نمیشه، در صورتی که بیمه تامین اجتماعی هستند و به همون میزان سازمان های دولتی حق بیمه را پرداخت می کنند اما نمیتونند از حق مرخصی 9 ماهشون استفاده کنند. این یک بام و دو هوایی تا کی ادامه خواهد داشت که قوانین تصویب شده سلیقه ای اجرا می شود و حق بسیاری ضایع می شود.