با سلام به دوستان تابناکی.
یکبار برای استخدام در بانک در اواخر دولت قبل که شرایطی روحی مناسبی نداشتم یک پارتی پیدا شد و خودش پیشنهاد داد اما من سنم چند ماه بیشتر بود و مدرک تحصیلیم هم بالاتر و تازه استان خودم هم نمیخواست. باز هم اون آشنا گفت طوری نیست تو ثبت نام کن من درستش میکنم. هیچی آقا عذاب وجدان ول کن ما نبود و تصمیم گرفتم واسه اینکه آب پاکی رو دست خودم بریزم با آشنای دیگری که مسئول عقیدتی یکی از ارگانهای نظامی اطراف بود مشورت دینی کنم که در کمال تعجب گفت: هیچ مشکلی نیست این موهبتی هست که خداوند به شما داده و استفاده کن.
تو خود حدیث مفصل بخوان
من به شخصه با پارتی و آشنا مشغول بکار شدم و مجددا بعد از چند سال با پارتی بازی دیگران از کار بیکار شدم و به همین دلیل به دنبال راهی هستم تا سرمایه ای پیدا کنم و برای خودم کار کنم البته برای همین یافتن سرمایه هم نیاز به پارتی دارم و درحال حاضر راه دیگری هم متصور نیستم
10 سال در یک بانک دولتی مشغول به کار بودم بعنوان کارشناس قراردادی بدون کمترین مزایایی تازه گاه میشد ماهها حقوقم را دیرتر میدادند
در این ده سال بارها و بارها با تعویض مدیر عامل دیدم که جوانان پارتی دار به سرعت استخدام و مشغول به کار میشدند و بعد یه مدت پست بالا میگرفتند هیچ امتحان و ... در کار نبود و به امثال من ریشخندهم میزدند . ولله نمیگزرم
خداروشکر بالاخره توانستم از اون مکان مزخرف که فقط پارتی بازی بود بیام بیرون و در یک شرکت نیمه دولتی استخدام شدم و البته امتحان و گزینش شدم و لطف خدا و تلاش خودم موفق شدم و چون توانایی داشتم پیشرفت کردم .
ولی عمر مرا و انرژی مرا از من گرفتند در آن ده سال و به خدا واگذار میکنم
پارتی بازی هست وخواهد بود ،تا زمانیکه ما به حق هم احترام نگذاریم ،.تا زمانیکه ما ندونیم که با به زور گرفتن یک شغل یک خانواده را از حقشون محروم میکنیم، وتا زمانیکه دولت ویا حتی بخش خصوصی توصیه پذیر باشن .تا زمانیکه مردم دینشون را به دنیا بفروشن، این روش هست .دعا کنیدهمه ما یک روزی ادم بشیم.
دوست عزیز فقط یک مثال میزنم من و چند نفر از دوستانم بارها در امتحانات استخدامی قبول و بدلیل بومی نبودن و نداشتن پارتی براحتی رد شدیم اما افراد زیادی بدون مجوز انواع قراردادهای کار مشخص و معین بدون آزمون بستند و استخدام شدند حتی یکی از اینها هم اخیرا مدیر کل شد دقت کنید در عرض دو سه سال از ورودشون چون شوهر خاله ایشان آقای .............. بودند و الان خودشان............... هستند هیچ آزمونی هم شرکت نکرده اند.لطفا این پیام رو چاپ کنید و هر جاشو که هم خواستید چون اطلاعات دقیق داره حذف کنید.ممنون
سلام:
4 مورد از استخدام من به خطر پارتی داشتن دیگران و نداشتن من از دست رفت . یک مورد در استخدام آموزش و پرورش که رتبه اول بودم و اگر نیاز باشه کارنامه ام را پیوست می کنم . مورد دیگر در جهاد کشاورزی (آذربایجانشرقی)که باز توسط افرادی که در داخل و خارج از سازمان آشنا داشتند استخدام شدند تازه زمانی که از ما مصاحبه می کردن افراد مشخص شده در محل کار بودند.
به خاطر این دیگه قید استخدام رو زدم و رفتم آژانس کار کنم چون من پارتی ندارم.
من الان کارمندم موقع ثبت نام برای آزمون استخدامی به پدرم گفتم من شرکت نمی کنم اینقدر هستند کسانی که پارتی دارن و فرزند شهید و.... هستند که به من نمیرسه ولی پدرم گفت توکلت به خدا باشه ثبت نام کردم از رشته من برای این منطقه فقط یک نیرو می خواستن و ۱۸۰ نفر شرکت کرده بودن.از جلسه آزمون که اومدم بیرون مطمئن بودم قبول میشم چون خیالم راحت بود آزمونمو خوب دادم بعدشم برای مصاحبه هیچ کسی رو ندیدم و نمی شناختم.قبول شدم چون امیدم به خدا بود نه بنده اش
جواب این نوع سوالات نسبی است، بهتر بود نظرسنجی برگزار میکردید، در اینصورت حدود ۹۰ درصد از افراد شرکتکننده به تاثیر بالای پارتی (معرف) در فرصتهای شغلی رای میدادند.
دوساله که میخوام برای فرزندم که مهندسی کامپیوتر داره کاری در اداره ای که خودم 30 سال در ان کار کردم پیدا کنم نمیشه در حالی که تو همین مدت قریب 650 نفر که 70 درصدشون دختر هستند استخدام شده اند
یکبار برای استخدام در بانک در اواخر دولت قبل که شرایطی روحی مناسبی نداشتم یک پارتی پیدا شد و خودش پیشنهاد داد اما من سنم چند ماه بیشتر بود و مدرک تحصیلیم هم بالاتر و تازه استان خودم هم نمیخواست. باز هم اون آشنا گفت طوری نیست تو ثبت نام کن من درستش میکنم. هیچی آقا عذاب وجدان ول کن ما نبود و تصمیم گرفتم واسه اینکه آب پاکی رو دست خودم بریزم با آشنای دیگری که مسئول عقیدتی یکی از ارگانهای نظامی اطراف بود مشورت دینی کنم که در کمال تعجب گفت: هیچ مشکلی نیست این موهبتی هست که خداوند به شما داده و استفاده کن.
تو خود حدیث مفصل بخوان