با سلام و احترام. راستیاتش وقتی خبر رو حوندم متاسف شدم. چرا با وجود ایمنی یه ماشین پیشرفته باید یه همچین اتفاقی بیفته. سرعت بالا و بی اختیاطی و نیز نبستن کمربند مزید بر علت شده. از اینکه یه جون با احتیاطی خودشو به کشتن داده خیلی باعث تاسفه و اگه کسانی برای این حادثه شادی می کنند دور از انصافه. حتی اگه قرار برخ کشیدن خودشو داشته باشه. درسته که شرایط جانعه باعث احتلاف طبقاتی شدیدی شده ولی اونایی که مناعت طبع دارند علیرغم فقر همحاضر به مرگ کسی نیستند. ایرانی جماعت هم بعیده از مرگ یه جوون پولدار خوشحال بشه. استثناها رو باید نادیده گرفت.
مردم احساس میکنند که این پول از راه درست به دست نیامده که بابت اتفاق برای دارنده پول خوشحال هستند . الی پولی را که مردم بدانند از راه حلال و درست به دست آمده هیچ وقت برای صتحبش آرزوی نادرست و غیر منطقی نمیکنند
کجای این واقعه جایی برای احساس رضایت داره؟؟!! ما را باش که از رفتارهای داعش متعجب می شدیم. پس اگه شرایطش پیش بیاد ما هم همانکاری را میکنیم که داعش انجام می ده. احساس حقارت اجتماعی که از بینش نادرست اجتماعی ناشی میشه منشا این رفتارهاست
وقتی بیشتر مردم با زحمت فراوان در پی رفع مشکلات زندگی با کار شرافتمندانه هستند مرگ خود خواسته یک بچه پولدار -در اثر سرعت غیر مجاز- جایی برای ابراز تاسف قلبی باقی نمی گذارد و به نوعی می خواهند بگویند ای پولدارها با مردم زندگی کنید تا انها هم در کنارتان باشند.
با سلام، من از شنیدن مرگ ایشان یا دیگر عزیزان خوشحال نشدم، اما باید واقعا اندیشید که در این شرایطی که عده ی زیادی از مردم از مشکلات مالی ،بدهی ،فقر و گرسنگی و بیکاری رنج میبرند عده ای جوان با خودرو ها و اشیایی بسیار گرانبها در سطح شهر رفتو امد میکنند، حال ما نمیخواهیم بگوییم این پولها از راه خلاف به دست اومده ، و نمیخواهیم واکنش رو هم به حسادت نسبت بدیم، اما کجای دنیا تو همچین شرایطی که درصد بسیار بسیار زیادی از مردم دارن با مشکلات دستو پنجه نرم میکنند عده ای با ماشینای میلیاردی تو خیابونها با سرعتی سرسام اور ویراژ میدهند؟ یا به طور کل انها چه پیوندی با تحریمها داشتند مه عده بسیار زیادی وضع مالیشان بدتر شده اما انها بهتر شدند؟؟؟ ایا کاسبان تحریم همینها نیستند؟؟؟؟ فکر است دیگر گاهی سراغ ذهن انسان می آید.
به هرحال نباید از مرگ کسی ابراز شادی کرد مگر جانیانی که دستشون بخون بیگناهان آلوده است ومخل امنیت وآسایش زن وبچه مردمندخداوند متعال هرکسی را به نوعی مورد امتحان قرار میده یکی به فقر ویکی با پول وثروت... تا ندونیم که کسی ثروتش را از چه راهی بدست آورده نباید قضاوت کرد بهتر که همه را به خدا بسپاریم
ابراز شادی آنها شادی واقعی نیست بلکه در ظاهر مردم حتی ممکن است شادمانی کنند ولی از درون غم و غصه عظیمی آنها را در برگرفته و این غم و غصه آنها را به شادی دروغین سوق میدهد , اکثریت مردم ایران در غم و غصه ای که ناشی از مسائل مختلف است دست به یقه هستند مثلا بحث سود برای وامهای بانکی که حلال شمرده می شود در حالیکه این سود مصداق ربا و حرام است یا اینکه مسولان همیشه سعی بر آن دارند که سود سپرده را با سود وام یکی جلوه دهند در صورتیکه اولی حلال و دومی ربا و حرام است چرا که سودی که بابت سپرده گذاری به مردم داده می شود سهم امام یا عموم مسلمانان است ولی اخذ سود برای گرفتن ربا حرام و رباست و همین مسئله جامعه را از درون و به تدریج دچار پوسیدگی خواهد کرد چرا که ربا یعنی جنگ با خدا و پیغمبرش . بنابراین با توجه به این مسئله که جای حلال و حرام عوض شده می توان برای سایر مسائل هم این پیش بینی را کرد از جمله همین مسئله مورد بحث این صفحه که مردم جایی که باید شادی کنند غم و غصه دارند و جایی که باید غم و غصه داشته باشند شادی میکنند چرا که پایه و اساس دین و شریعت آنها که اکثرا متاثر از آن می باشند به این صورت عمل می کند یعنی برعکس کردن حقیقت و جایگزینی آن با باطل . از خداوند میخواهم وصی امام مهدی ع را در زمین تمکین دهد انشاءالله
من خودم روي اين موضوع ها بررسي هاي زيادي كرده ام متاسفانه در بسياري موارد منشاء اين نظرها حسادت است از جزايري تا ..و بابك زنجاني د ربسياري مواقع من نوعي بيشتر از اينكه از عملكرد غير قانوني آنها ناراضي باشم از پولدار بودن آنها به صورتي ناخود آگاه ناراضي هستم و به عنوان اينكه يك فرد موفق دستگير ميشود خوشحال ميشوم تا اينكه بخاطرعملكرد غير قانوني .
به نظر ميرسد تمركز ثروت (البته چه بهتر كه حلالش ) در نهايت منجر به اشتغال بيشتر خواهد شد . اين حسادت ها منجر به نوعي رياميشود چه ا شكالي دارد كه يك آدم موفق به ثروت خود افتخار كند بهترين ماشين را سوار شود .
آيا اينكه يكي از بزرگترين سرمايه داران ايران خود را يك كاسب جزء ميداند صحييح است .
بر چه مبنايي مي توان حكم صادر كرد كه ماشين اني مرحومه نتيجه يك ثروت نامشروع بوده است مگر اينكه نقظه شروع قضاوت ما از حسادت ريشه گرفته باشد .