به همه این موارد این را نیز اضافه کنید که یک بیمار برای هربار مراجعه به مطب برای نشان دادن جواب ازمایش یا سونوگرافی باید ویزیت مجدد پرداخت کند که این یعنی یک بیمار عملا به سه یا چهار بیمار تبدیل شده و بخشی از هزینه ویزیت دوباره را بایدسازمان بیمه پرداخت نماید درحالیکه هیچ تضمینی برای سلامت بیمار وجود ندارد .در برخی کشورها بیمار تا 10روز پس از مراجعه به مطب درصورتیکه سئوال یا مشکلی داشت بصورت رایگان ویزیت میشود.
دقت کردید؟؟ درآمد سالانه پزشکان در غرب حداکثر 60 میلیون تومان است و نه ماهانه!
با فرض یک پزشک متخصص که در ماه 15 روز در مطب ویزیت کند و هر روز 5 ساعت و هر ساعتی 5 نفر با مبلغ ویزیت مصوب 26هزار تومان می شود ماهی:9.750.000 تومان یعنی سالی 117 میلیون تومان... میفهمی... 117 میلیون تومان... اصن یه وضعی...
مگه مردم تو مشاغل دیگه چقدر حقوق میگیرند که پزشکان عمومی (نه متخصص) ماهی بین ده تا بیست میلیون حقوق میگیرند. پزشک عمومی معادل مدرک کارشناسی ارشد میشه و متخصص معادل پی اچ دی.
من نفهمیدم الان ما با درامد پزشکان مشکل داریم یا با حقوق کارگران و کارمندان یعنی باید برنامه ریزی کنیم که درامد پزشکانرو کم کنیم یا باید سطح زندگی و درامد سایر اقشار را بالا ببریم.
در ضمن اگه بیاییم حساب کنیم که یک پزشک در ایران و غرب هر کدام باید چند سال کار کنند تا بتوانند به یک سطح زندگی قابل قبول برسند میبینیم که یک پزشک در ایران خیلی کمتر از یک همکار خود در کشورهای دیگر میگیرد.
البته همه پزشكان را نميتوان در اين گروه گنجاند . پزشكان غالبا" نه لزوما" جز نخبگان اين مملكتند ( البته سواي مدارك ناطلوب دانشگاه هاي ...) كه ميبايست از امكانات رفاهي خوبي برخوردار باشند . غالباگ هم جز قشر با فرهنگ ما نيز هستند ( البته جداي از تعداد معدودي كه حتي يك طنز ساده را هم تحمل نميكنند) بايد اين موضوع را نيز در نظر داشت كه مهندسان ، مدرسان و ... نيز داراي اين خصوصيات هستند كه بايد قدر ببينند البته همه اقشار مردم بايد قدر ببينند . موضوع اينجاست كه تخصص يك مهندس و يا يك مدرس هم كمتر از يك پزك نيست و ميباست شرايط براي متعادل بودن امكانات فراهم شود.
سال 69 دانشجو بودم. یکی از اساتید می گفت که هنگامی که به هزینه عمل جراحی خود اعتراض کردم جراح مربوط گفت که اگر این عمل را در انگلستان انجام می دادی صرف نظر از هزینه سفر و اقامت هزینه دو برابر می شد و من در پاسخ گفتم که استاد همانند من در انگلستان ده برایر من حقوق می گیرد.
ویزیت فوق تخصص 43 هزار تومان.
روزانه متوسط 30 مریض(مکرر مراجعه کردم و دیدم)
درآمد روزانه متوسط حداقل یک میلیون تومان ماهیانه با ده روز تعطیلی 20 میلیون تومان فقط از مطب