دفاع رهبر از دولت مي تواند مصلحت نظام باشد همانطور كه علي (ع) از خلفاء دفاع مي كرد و ما بايد به تكليف خودمان عمل كنيم. آقاي احمدي نژاد طبيعي است چون اسلام شناس نيستند و خود محوري دارند و مراجعه به علماء هم نمي كنند مثلا بخواهند ، آقايان علماء آيا من اين تعريفي كه از عدالت دارم در ست منطبق بر شرع هست يا خير بلكه اسلام و عدالت را به نظر شخصي خودشان تعريف مي كنند .
كساني مي توانند اين مسئله را در احمدي نژاد تشخيص دهند كه اهل تقوا هستند. و العاقبه اللمتقين
ناشناس
|
|
۱۴:۳۷ - ۱۳۸۸/۰۲/۳۱
0
0
پاسخ
احمدي نژاد از يك طرف هر جا كه ميرود (به خصوص در مجالس بين المللي و در مصاحبه با روزنامه هاي خارجي)درحمايت از مردم فلسطين صحبت از نابودي اسرائيل مي كند، از طرفي ديگر اعضاي كابينه او در داخل صحبت از دوستي با مردم اسرائيل مي كنند و او هم هيچ عكس العملي نشان نمي دهد.
ناشناس
|
|
۱۵:۱۵ - ۱۳۸۸/۰۲/۳۱
0
0
پاسخ
من کاری به اصلاح طلب و اصولگرا ندارم. اما یک سؤال از همه کسانیکه این مطلب رو می خونن دارم:
به نظر شما چرا در سالهای اخیر آرای قشر نخبه و تحصیل کرده در تضاد کامل با آرای توده مردم قرار گرفته است؟
آیا این مهمان چیزی است که از انقلاب می خواستیم؟
اگر توده مردم درست فکر می کنند، پس انقلاب اسلامی ما شکست خورده چون مجدداً قاطبه تحصیل کرده ها روشنفکران مخالف اسلامند.
اما اگر توده مردم اشتباه می کنند، بازهم برگشت به عقب و ارتجاع گریبانگیر ما شده است.
در هر 2 صورت، من به همه هموطنان بخصوص متدینین نسبت به جریان ایجاد شده در جامعه اعلام خطر می کنم.
یک تحصیل کرده
ناشناس
|
|
۱۷:۱۹ - ۱۳۸۸/۰۲/۳۱
0
0
پاسخ
خيلي خوشحالم كه جاي احمدي نژاد نيستم نمي دونم آقاي احمدي نژاد و دوستانش چه جوري مي خواهند در روز قيامت جواب اين همه نابساماني را بدهند.
كساني مي توانند اين مسئله را در احمدي نژاد تشخيص دهند كه اهل تقوا هستند. و العاقبه اللمتقين