این حرف نشان از تهدید و مجبور با ساکت کردن مخالفان دارد و اگر هدف خدمت به مردم و دینداری باشد و احساس وظیفه و وجدان باید همین الان هرچه میداند بگوید و اصلا به نتیجه آن فکر نکند که متاسفانه اینطور نیست.
1-اکثر افرادی که از این حرفا می زنن و بگم بگم راه میندازن، در نهایت خودشون منشأ فساد هستند.
2-نظارت ضعیف و عدم برخورد قاطع با متخلفین گذشته
3-شفاف شدن مخارج ستادهای انتخاباتی و محل تأمین آنها
آقای ترکان احتمالا از حالا پیش دستی می کنند که اگه در انتخابات آینده نتوانند پیروز شوند مقصر پولهای کثیف بوده نه بی عرضگی بعضی دولتمردان در تحقق شعارهای داده شده!!!
ایشان نمیخواد افشاگری کنند به جاش نگاهی به همکاران میلیاردر خودشان بیندازند و از آنها توضیح بخواهند که این پولها را از کجا آورده اند؟ اگه با رانت نبوده پس چی بوده؟ آیا یک آدم معمولی هم میتواند بدون رانت در این مملکت میلیاردی پولدار شود!!!!
لطفا جهت تنویر افکار عمومی و روشن شدن عقبه ایشان مطلب زیر را درج نمایید.
وی در انتخابات ریاست جمهوری دوم خرداد ۱۳۷۶ از نامزدی علیاکبر ناطق نوری حمایت کرد. اکبر ترکان در کابینه اول محمود احمدینژاد بمدت ۴ سال معاونت وزارت نفت را بر عهده داشت که سرانجام در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ از کار برکنار شد.
او در انتخابات ۱۳۸۸ در ستاد میرحسین موسوی فعال بوده و به او رأی داد همچنین، وی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۲ به عنوان قائم مقام و معاون ستاد انتخاباتی حسن روحانی شروع به فعالیت کرد. حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران چندی پس از تحلیف طی حکمی وی را به عنوان مشاور رييس جمهور و دبیر شورای شوراي هماهنگي مناطق آزاد تجاري صنعتي و ويزه اقتصادي ، سرپرست موقت سازمان فضایی ایران، شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور، معاونت امور بین الملل ریاست جمهوری و دبیرخانه جنبش عدم تعهد منصوب کرد. همچنین در ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ، حسن روحانی طی حکمی اکبر ترکان را به عنوان رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب کرد.
به نظر بنده باید یه نهادی بوجود بیاد یا یک سازمانی یا یک وزارتخانه ای مانند چین مبارزه با مفاسد اقتصادی و کارش تفحص در فساد مالی باشه شکی نیست که تمام کسانی که بگم بگم میکردن و اقایانی که الان میخواهند بگویند دروغ نیست ولی چرا اینها بگویند که مردم فکر کنن میخواهند عوام فریبی کنند باید یک نهادی باشه مبارزه با فساد مالی و اداری و در هر سطحی از بزرگترین مقام کشور تا پایین ترین افراد که داری پست و اختیار هستند اگر فساد کردند مجازات بشوند و توجیحات فامیلی ومنتصب بودن به فلانی و اینها در کارشان نباشد حتی مستقل تر از قوه قضاییه مانند دادگاه ویزه روحانیت که خودش حکم صادر میکند این نهادی که میگویم حالت نظارتی باشه و احکام صادر شده زیر نظر شخص اول قوه قضاییه رصد و حکم نهایی صادر شود