ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۳ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۷
منتشر کردن عکس عریان خانم سطوتی باپوشانیدن بخشی ازسینه ان زن درسایت به مراتب زشت تر وشرم اورتر از عمل دولت مظلوم میباشد شمابااین حرکتتان چه چیزرا میخواهید ثابت کنید مردم اگاهند وشما هم قدری ازتاریخ گذشتگان ومعاصر عبرت بگیرید وبدانید تاریخ تکرارمیشود فراهانی از قم
ناشناس
|
-
|
۱۱:۵۰ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۷
توبه فرمايان چرا خود توبه كمتر مي كنند!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۲ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۷
واقعا ارزش داره برای رای آوردن در نظام مقدس جمهوری اسلامی به تخریب بپردازید؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۷ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۷
اگر اين ماجرا و عکس مربوط به کانديداي ديگري بود، او را از حيّز انتفاع مي انداختند، اما چون آقاي احمدي نژاد است اصلاً مهم نيست!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۸ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۷
خدا اين تابناكي‌ها را اصلاح فرمايد.

ناشناس
|
-
|
۱۲:۰۷ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۷
در جواب نظر پانزدهم: برادر من حالا چون امثال مشایی و علی آبادی در دولتهای قبل بوده باید زیپ دهنمان را بکشیم و ببینیم و چیزی نگوییم تا آنها هر کاری می خواهند بکنند؟ عجب دلیل و منطقی داری شما!
کاش سفارش تقوا را می شد به بالاتری های تابناک که امور مملکت را در دست دارند هم نمود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۸ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۷
متاسفم برای تابناک
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۷
من یک جانباز 50 در صد این کشورم بازم اگه برای این کشور مشگلی خدای ناکرده پیش بیاد اماده ام با پای و دست قطع شده ام بجنگم اما شما را به خدا بگذارید قدری این اب و خاک جان بگیره تا کی این ننه من غریبم بازی ها رو در زمان انتخابات ها رو در بیارید ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۷
اظهار داشتند خدمتگذار صدیق نظام که بعد از مقام معظم رهبری در قلب ملت ایران جای دارد و ملت ایران به ایشان اعتقاد دارند آیا این آقا خود را یک ملت مداند یا اینکه قیم مردم است
ناشناس
|
-
|
۱۲:۳۲ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۷
لطفا بگید نام گذاری میدان فاطمی و خ فاطمی در تهران هم تقصیر احمدی نژاد است .چون احمدی نژاد این ملاقات را برای اولین بار انجام می ده پس فاطمی بده چون احمدی نژاد بده!شما کار دیگه ندارید که راه افتادید حالا یکی هم که مثل دکتر محمود داره کار میکنه هی نیش می زنید واقعا انصاف هم خوب چیزه! مثل اینکه راس راسی بر علیه این دولت جنگ احزاب را افتاده.واز چپ تا راست باهاش بدند .اما مردم از این اظهارات شما برداشتای دیگه ای می کنند.
نظرات بیشتر