با سلام
این گزارش در قسمت جدول آسیب پذیری سیستم عامل ها دارای یک اشتباه اساسی می باشد.
در سه ردیف اول اشاره ای به ورژن سیستم عامل نشده است, ولی در قسمت سیستم عامل ویندوز به تفکیک ورژن های مختلف نوشته شده است.
اگر الگو 3 ردیف اول رعایت می شد, عدد آسیب پذیری ویندوز در راس جدول بود.
با تشکر
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۳۱ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۵
اگه دقت کرده باشی توی توضیحات اپدیت ویندوزت نوشته برای تمام نسخه های ویندوز یعنی همه از یک خانواده هستند و اغلب مشکلات یکسانی دارند . یه مشکل رو که دو بار پای ویندوز نمینویسند
این نا امنی رو معمولاً خود شرکتها برای همدیگه ایجاد میکنن تا سیستم عامل رقیب زیرسوال بره . . .
و جالبتر اینکه شرکتهای سازنده نرم افزارهای امنیتی و ضدویروس بزرگترین تولیدکننده ناامنی و ویروس هستن تا از این طریق نرم افزارهای ضد ویروسشون بفروش بره!!!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۸:۲۶ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۷
و لابد دکترها ویروس رو گسترش میدن تا مطبشون پر بشه؟ والا برای همین است که مملکت آباد نمی شود چون آیکیو هایی مثل این بابا دارن توی طاقچه خاک می خورن
java محصول رژیم صهیونیستی است و خودشان آن را به گونه ای می سازند که تا حفره ها توسط مردم کشف نشده از مردم دنیا جاسوسی کنند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۵
جاوا یک زبان برنامه نویسی است دوست عزیز! وشما برنامه را در حد دانش تان امن تولید می کنید. این موضوع چه ربطی به رژیم صهیونیستی دارد. لطفا با اظهارات بدون تفکرتان آبروی ایرانی ها را نبرید.
سینا
||
۱۸:۴۱ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۵
یا علی عجب اطلاعاتی دارن مردم :))
سجاد
||
۲۳:۳۷ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۵
البته اول باید جاسوسی رو تعریف بکند!
طبیعتاً وقتی نرم افزار یا خدمات رایگانی مثل اندروید یا گوگل کروم و از همه مهمتر ایمیل بصورت کاملاً رایگان در اختیار افراد قرار میگیره ، هدفش فی سبیل الله نیت و حداقل اسفاده منبع ارائه دهنده تجزیه و تحلیل آماری کاربران هست . . .
سوال اینجاست چرا اگر این به قول شما "جاسوسی" برای ما مهمه ، محصول و خدمات مشابه رو برای کاربران راه اندازی نکردیم؟؟؟
برای مثال ایمیل!
شما یک سرویس رایگان داخلی سراغ دارید که نیمی از خدمات جیمیل یا یاهو میل را در اختیار کاربران ایرانی قرار بده؟
پس نگید جاسوسی . . .
بگید اسفاده از اطلاعات کاربران در ازای خدمات رایگان .
قابل توجه لینوکس بازهای مدعی. ابونتو، ردهت ،اندرویدی ها، کروم بوک و... نمونه های پارسی و غیر پارسی. ویندوز به نظرمن هنوز بهترینه و البته هر سه رقیب آمریکایی هستند ولی ویندوز بخاطر گستردگی کاربران و نرم افزارهاش خیلی بهتر از سیستم عاملهای دستکاری شده لینوکسی هستش. درباره اپل هم باید گفت چون سورسش دراختیار همه نیست پس عیبهاش و قسمتهای معیوبش مخفی مونده که هکرها و نرم افزارهایی که می تونند نفوذ کنند خیلی راحت می توانند بدون سروصدا کار کنند روش ولی ویندوز بخاطر اینکه در دسترس همه هستش و در بدترین حالت شما میتونید یک ماهه مجانی ویندوز رو نصب کنید و همه شرکتهای رقیب و شرکتهای سکیوریتی برای اینکه خودشون رو نشون بدهند مایکروسافت ویندوز رو زیر ذره بین دارند و این خودش باعث شده کوچکترین اشکالی و حفره یا مشکلی که از ویندوز پیدا بشه سریع برملا بشه و این موقعیت استثنایی و جالبی رو بوجود آورده که کاربران می دانند مشکلات امنیتی همیشه هست ولی در ویندوز در کمترین زمان ممکن پیدا میشه و در کمترین زمان ممکن هم مایکروسافت براش آپ دیت و پتچ می نویسه پس قابل اعتماد ترین سیستم عامل چه رومیزی چه فون به نظرم ویندوز هستش
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۵
دوست عزیز اون کسانی که لینوکس استفاده میکنن (بطور کلی در جهان) معمولان کاربران حرفهِ هستن و از سیستم عامل استفاده بجز استفاده یه روزمره دارن مثل سرورها یا مثلا کلود کمپوتینگ (از ۵۰۰ کلاستر قدرتمند دنیا فقط ۱ مورد از ویندوز استفاده میکنه) حالا کسی که در طول روز یا سر کار با سیستم عمل لینوکس کار میکنه شاید براش راحت تر باشه برا یه کارهای معمولیش هم از همین سیستم عمل استفاده کنه. هیچ کدوم از نسخههای های لینوکس هم ادعای بهتر بودن از سیستم عامل اپل یا ویندوز برای کاربر خانگی ندارن و یوزر فرندلیترینهاشون هم ,هم چنان با ویندوز و ماک او س فاصله دارن ولی خوب قشر هدف تولید کنندگان نسخههای لینوکس قشر متفاوتی هست. در ضمن استدلالتون هم کاملا جانب داران هست ، میفرمائید ماک او س بده چون سورس بسته خوب ویندوز هم سورس بسته هستش، میفرمائید ویندوز زیر ذرهبین هستش در حالی که لینوکس بسیار بیشتره زیر ذربین شرکتهای سیکوریتی هستش و دلیلش هم واضحه ، زیر ساخت اینترنت امروز بیشتر از ۶۰% روی سرورهای لینوکس قرار داره و شما اگر فکر میکنید که شرکتهای سکوریتی بیشتر از اینی که به فکر سرورهای بانکها مؤسسات دولتی یا خدمات اینترنت باشن به فکر ویندوز رو یه کامپیوتر شما هستن کاملا در اشتباهید.
دانیال بهزادی
||
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۵
هر سه رقیب امریکایی هستن؟ D:
نگو که کرنل لینوکس رو امریکایی حساب کردی!!! قابل توجه شما و بقیهی دوستان مدّعی، کرنلی به نام لینوکس یک نرمافزار آزاد هست و به هیچ عنوان محصول یک شرکت نیست، بلکه توسّط هکرهایی از سرتاسر جهان توسعه داده میشه و هیچ شرکتی روی اون نفوذ نداره. برای همینه که معمولاً سیستمعاملهایی که از لینوکس به عنوان کرنل استفاده میکنند، اگه خودشون هم نرمافزار آزاد باشند (مثل توزیعهای سیستمعامل گنو/لینوکس)، امنترین سیستمعامل جهان محسوب میشن. چون هر کسی بخواد ناامنیای داخلش ایجاد کنه، بلافاصله توسّط هکرهای دیگه مشاهده میشه تغییراتش اعمال نمیشن.
در اون طرف مایکروسافت رو داریم که همکاری مستقیم با NSA برای جمعآوری و در اختیارقرار دادن اطّلاعات کاربرانش داره و حتا خودش این موضوع رو کتمان نمیکنه. از سوی دیگه با ساختار بسیار ضعیف سیستمی، جولانگاه انواع ویروس و بدافزارهای سیستمی شده و اگه منظورت از بهروز رسانی و وصله در کمترین زمان ممکن، سهشنبههای اول ماه هست، باید بگم هیچی از امنیت نمیدونی! در نرمافزارهای آزاد، طولانیترین زمان شناسایی تا رفع مشکل برای باگهای امنیتی کمتر از دو ساعت هست.
ناشناس
||
۱۵:۳۴ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۵
استدلالت جالب بود.
ناشناس
||
۰۹:۱۸ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۶
شما با همون ویندوز خوش باش و آنتی ویروست رو آپدیت کن
سلام؛
براحتی میشه با چندین روش اثبات کرد که آمار ارائه شده از امنیت ویندوز در این مقاله در مقابل سیستمهای MAC , Linux دارای خطای بالائیست...
بهر صورت برای استفاده کنندگان عادی و نیمه حرفا ایی حساسیهتا زیاد ملموس نیست اما اونهائیکه بدنبال امنیت سطح بالا هستند مطمئنا از ویندوز نگرانند برای همین هم با انواع روشهای معمول و غیر معمول بدنبال امنیت آن میروند
پرتو نیکان(تلاش مدیران امنیت سیستم) نگیرد آنکه بنیادش بد(انواع ورژنهای ویندوز) است....
.یا حق.
خوشایند یا مقبول تاااااااااااااابی کم کم داری پیر میشی