سه میلیون واحد صنفی در کشور فعال است . اگر دولت مسئولیت بیمه کارگران را به عهده بگیرد وهزینه آن را بپردازد واز قانون کار هم معاف شوند وسازمان مالیات مدعی نشود ، حداقل یک ملیون واحد صنفی می توانند اینگونه افراد را بکار مشغول کنند . قطعا هزینه این کار کمتر از پرداخت نصف حقوق خواهد بود ، ضمن آنکه سه مانع بزرگ از سرراه اشتغال برداشته می شود واین پیشنها عملی تر است
ناشناس
|
|
۲۱:۰۶ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۳
0
0
پاسخ
اگر شما طرفدار آقای رضایی هستین به ایشون بگین وقتی تشریف میبرن تلویزیون صحبت کنن یکم با اقتدار و محکم تر صحبت کنن نه مثل چهار سال پیش که خیلی آروم و کسل کننده حرف میزدن اگر دقت کنین 4 سال پیش آقای لاریجانی، رضایی و معین مثل هم آروم و کسل کننده و بدون اقتدار صحبت میکردن که هیچکدوم رای نیاوردن، در عوض مقایسه کنید محاسبه های تلویزیونی آقای کروبی و احمدی نژاد 4سال پیش از شبکه دو
ناشناس
|
|
۲۱:۵۰ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۳
0
0
پاسخ
انقلاب اقتصادی به نظر بنده نیز مهمترین نیاز امروز و شاید فردا ایران اسلامی ماست. بسیار خوب است که آقای رضایی در صورت انتخاب بعنوان ریاست جمهوری توجه خاصی به بخش خدمات نشان دهند آنهم نه در شعار بلکه در عمل. اکثر کشورهای مرفه دنیا با سرمایه گذاری و تنوع بخشیدن به بخش خدمات توانسته اند به تولید ناخالص خود به میزان قابل توجه ای بیافزایند. بطور مثال توسعه، فرهنگ سازی و بستر سازی قانونی و عملی برای توسعه ابزارهای مختلف مالی شامل بازارهای مدرنی همچون فیوچرز، آپشن، بوند، فورکس و غیره.. در صورت مدیریت عملی صحیح می تواند بخش زیادی از نقدینگی سرگردان و بدون تفکر اقتصادی کشور را بسوی شرکتها و بازارهای مالی سوق داده و از سوی دیگر به میزان تولید ناخالص کشور عزیزمان تا حد زیادی بیفزاید. باید توجه داشت که پتانسیل های موجود در ایران باعث گردیده تا از ایران بعنوان یکی از اعضای شامل کشورهای موسوم به نکست الون نام برده شود. ایران هم اکنون از حیث برابری قدرت خرید هفدهمین اقتصاد بزرگ دنیا می باشد که به اعتقاد بنده پتانسیل حضور در جمع 10 اقتصاد برتز دنیا تا 20 سال آینده را دارد. تنها یک به قول آقای رضایی انقلاب اقتصادی و مدیریتی نیاز است که انشالله با غیرت شیرمردان و زنان ایران اسلامی ما به زودی محقق خواهد شد.
یا علی
ناشناس
|
|
۲۲:۰۸ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۳
0
0
پاسخ
گسی که باعث شود روش پرداختهای مالیاتی مردم به دولت یکنواخت شود خدمت بزرگی کرده است.الان هر اداره ای برای خود قانون و مالیاتی برای خدماتش وضع می کند که باید همه آنها ملغی و دریافت مالیات و عوارض از مردم فقط سالی یکبار و با مبلغ مشخص شده برای خدمات عمومی نظیر اتومبیل،مسکن،راهنمایی و رانندگی و...همراه باشد.جریمه های رانندگی باید لغو شده و به جای آن اقدامات تنبیهی نظیر عدم اجازه تردد برای مدت کوتاه ویا بلند،افزوده شدن عوارض مالیاتی اتومبیل هنگام خرید و فروش و... جایگزین شود.زندگی عمومی مردم آسانتر شده و زمینه برای رشد اخلاقی فراهم گردد.
ناشناس
|
|
۲۲:۲۱ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۳
0
0
پاسخ
عدالت به معنای تساوی نیست.
ناشناس
|
|
۲۲:۳۴ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۳
0
0
پاسخ
واقعا ایده های خوبی است ، ولی بعضی از این ایده ها و حتی بیشتر از آنها به ذهن من که مسلما تجربه و دانش آقای رضایی را ندارم ، هم می رسد ، این فرمایشهای ایشان باید پخته ، شوند و تبدیل به طرحهای عملیاتی شوند وگرنه مگر یادتان نیست که آقای احمدی نژاد چقدر آسان برای مشکلات مختلف کشور (در دور قبل) ، پیشنهادات کوتاه مدت می دادند ، ما کمبود طرح و ایده نداریم ، اگر گفتید کمبود چی داریم ؟؟؟
ناشناس
|
|
۲۲:۴۹ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۳
0
0
پاسخ
پيرو عقل و منطق است. درسته بزرگترین حسن آقای رضایی عاقل بودن است انسان عاقل تصمیم عاقلانه می گیرد
ناشناس
|
|
۲۳:۰۴ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۳
0
0
پاسخ
به نظر من مهمترين مشكل مملكت ما گراني هست تو اين 4 سال اخير قيمت ها واقعا گران شده دولت احمدي نژاد در اقتصاد خيلي ضعيف بوده اميدوارم اقاي رضايي بتونه اين اقتصاد نابسامان رو سرو ساماني بده
ناشناس
|
|
۰۰:۲۱ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۴
0
0
پاسخ
در زمينه اقتصادي مباحث آقاي رضايي ادعايي ندارم ولي به عنوان مطلع مسايل بين الملل و آمريكا به ايشون عرض مي كنم از نظر تكنيكي و فني رويكردشون دچار نقص هست
ناشناس
|
|
۰۰:۲۵ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۴
0
0
پاسخ
دوستانی که می گویند به عمل کار براید نه به سخنرانی مگر در موقع تبلیغات برای انتخابات نباید برنامه ها را شرح داد؟مگر نه اینکه حق مردمی که رای میدهند اینست که از کارها و برنامه ها و نظرات و نحوه تفکر کاندیدا باید مطلع باشند؟