سازمان تربیت بدنی لوگو خلیج فارس را حذف کرد. هیچ کس چیزی نگفت
این هم از این ادعا شرکت
فقط عادت خبرگزاری هم شده خبر چاپ کردن بی خودی
این ادعا ها افتخار هست؟
به نظر من تو همین سایت درخواست کنید مسئول مربوطه پاسخ بده
ناشناس
|
|
۱۶:۱۸ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۹
0
0
پاسخ
وقتي مشاور وزارتخانه در برگزاري مزايده اپراتور سوم يك شركت اماراتي باشد (MFC) و براي برگزاري ضعيف ترين مزايده ممكن چندين ميليارد تومان حق مشاوره و هزينه بازاريابي بگيرد: نتيجه اين مي شود كه اتصالات همچون يك طلبكار وارد بازار ايران شود! بيچاره مردمي كه 30 سال ماهانه سهم بيمه تامين اجتماعي پرداخت مي كنند تا مديران ... و سازمان ... اين گونه زيرساخت مخابرات كشور و بازار تلفن همراه را در اختيار پايگاه امنيتي آمريكا در خليج فارس قرار دهند!
ناشناس
|
|
۱۶:۲۲ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۹
0
0
پاسخ
چرا اشتباه تيتر ميزنيد، گفته است كه بحث جزاير سه گانه تاثيري بر فعاليت اين شركت ندارد. گذشته از اين اگر اين شركت كارشو درست انجام بده بهتر از اينه كه يه شركت مثه MTN بياد و فقط مشتري جذب كنه و كيفيت خدماتش پايين باشه، نمونش شركت ارتباطات سيار
ناشناس
|
|
۱۶:۲۳ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۹
0
0
پاسخ
به هر حال نمي دونم دست اندركاران به چه قيمتي كشورشون رو فروختند، ولي اميدوارم مردم فهيم و ميهن دوست اين شركت را تحريم كنند.
ناشناس
|
|
۱۶:۲۴ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۹
0
0
پاسخ
چی ربطی دارد مگر دولت ایران با دولتها که دوست صمیمی اسرائیل و متحد ان مثل ترکیه و افریقیا جنوبی و .... رابطه ندارد چرا وقتی ملت ایران برای استفاده از خدمات شرکتی معتبر جهانی سنگ اندازی می کنی خواهشمنداست وطن و وطنی پرستی ربط ندهید چون ثابت شد دولت طرفدار ملت ایران نیست که نیست
ناشناس
|
|
۱۶:۲۵ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۹
0
0
پاسخ
چطور يك شركت بزرگ ايراني در دوبي نمي تواند اسم خليج فارس و جزاير سه گانه ايراني را ببرد اما اين شركت با جسارت در ايران مي گويد جزاير اماراتي ؛ حتماً در مكان نماي خطوط همراهش هم خليج فارس را خ ل ي ج ع رب ي مي نويسد !
اين تجاوز به تماميت ارضي انهم با ابزار داخلي نيست ؟!!
اي كاش آرش كمانگير يكبار ديگر مرزباني را يادآوري مي كرد !
ناشناس
|
|
۱۶:۲۹ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۹
0
0
پاسخ
وزارت محترم ترکها بهتر بودند یا اماراتهای نامرد ؟ حداقل اسمش را persian gulf NET بزارید . آقای وزیر این حداقل کاری که میتونی بکنی
ناشناس
|
|
۱۶:۳۰ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۹
0
0
پاسخ
این اماراتیها نوکر و سرسپرده آمریکا و انگلیس هستند و این شرکت در ایران فقط جنبه استفاده جاسوسی داره و میخواهند ایرانیها رو از این طریق شناسائی کنند تا بتوانند ایرانیهای مقیم امارات و همچنین ایرانیهای که به امارات سفر میکنند رو شناسائی کنند . امیدوارم برادران و سربازان گمنام حضرت مهدی(عج) این افراد و طردد آنها را کنترل کنند تا بعنوان مدیر و متخصص مامور امنیتی به ایران نفرستند از هر 10 اماراتی 8 نفرشان مامور امنیتی و اطلاعاتی هستند و یا به نوعی با این سیستم ها در ارتباط هستند. من این مسئله را با اطمینان به شما بینندگان محترم میگویم امیدوارم مسئولین هم این مسئله را با توجه بررسی کنند. یکی از آرزوهای مسئولین امنیتی امارات نفوذ به خاک ایران بوده که در حال حاضر به آرزویشان رسیدند.
ناشناس
|
|
۱۶:۳۳ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۹
0
0
پاسخ
با نظر دوستي كه مردانگي(!) را در عدم استفاده از سرويسهاي اپراتور سوم مي داند موافق نيستم. در تمام دنيا اين وظيفه دولتهاست كه منافع ملي را در پروژه هاي ملي و اعطاي امتيازات در نظر بگيرند. اگر به عرصه بين المللي نگاهي بيندازيد به راحتي مي بينيد كه از حضور شركتهاي ايراني در بسياري از عرصه ها به بهانه هاي مختلف از جمله تحريم و موانع تجاري جلوگيري مي شود. جا داشت جمهوري اسلامي نيز در اعطاي امتياز اپراتور سوم منافع ملي و عزت ايراني را در نظر مي گرفت. البته اين صرفا يك نظر كارشناسي است.
ناشناس
|
|
۱۶:۳۴ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۹
0
0
پاسخ
شرمساري وزير ارتباطات كه به دشمنان ما امتياز مي دهد
این هم از این ادعا شرکت
فقط عادت خبرگزاری هم شده خبر چاپ کردن بی خودی
این ادعا ها افتخار هست؟
به نظر من تو همین سایت درخواست کنید مسئول مربوطه پاسخ بده