دور سوم نشست چه زماني هست؟؟؟
از ساعت 9.55 به بعد خبر جديدي نشده؟!!!
هومن
|
|
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۵
0
1
پاسخ
همه این ها از اول هم بچه بازی بود ، هیچ سایت خارجی خبر شکایت ایران به AFC را کار نکرد ، فقط سایت های ایرانی بودند که به این خبر شاخ و برگ می دادند ، این اولین باری هم نیست که در اسیا سر ایران را می برند ، راه سادش هم اینه که از دفعه بعد یا مثل کره جنوبی با تیم جوانان مان بریم بازی کنیم یا اصلا از دفعه بعد در این مسابقات شرکت نکنیم پول بلیط و .... را هم خرج بازی تدارکاتی با دو تا تیم درست حسابی بکنیم . از AFC ابی گرم نمی شه ، برای همین کثافت کاری هاست که از اسیا هیچ تیمی در جام جهانی دو امتیاز هم نمی گیره.
محمد
|
|
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۵
0
0
پاسخ
همش زیر سره کفاشیانه
ناشناس
|
|
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۵
0
1
پاسخ
آخيييي! صرفا جريمه خواهند شد!! اي كاش ما هم اينجور مواقع صرفا جريمه ميشديم!
ناشناس
|
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۵
0
0
پاسخ
Eftekhari digar baray fedrasioon portalash
سهیل
|
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۵
0
1
پاسخ
کشور درب و داغونی مثل عراق مثل شیر در برابر ما بازی کرد و آخرین پنالتی را با به تمسخر گرفتن تمام اداعاهای ما به آرومی زد تو گل کی ما می خواهیم بفهمیم هزینه کردن برای فوتبال ایران ظلمه ظلمی که همیشه ایرانی ها باید استرس یک مشت ........ مثل کفاشیان را بخورند حداقل اگه اینقدر منتن کی روش را نمی کشیدیم اینقدر دلمون نمی سوخت از ایران فوتبال در نمی آد اینقدر دل مردمو خون نکنید یک سر مربی ایرانی بیارید که اگر حذف هم شدیم دلمون به درد نیاد که با این همه هزینه آخرش هیچ .... بی خود مردمو سرکار نذارید نتیجه همونیکه شده مگه بچه اید این حرف ها را باور کنید
یزدی
|
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۵
0
0
پاسخ
شکایت ایران رد خواهد شد مطمئن باشید
هادی
|
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۵
0
0
پاسخ
کاملا مشخصه که رای به نفع عراق صادر میشه ! نه بخاطر عرب زبان بودن ، نه بخاطر تضعیف نشدن ای اف سی ( چون همچین اعتباری هم نداره) ، فقط و فقط بخاطر اینکه برنامه ریزی جوری بوده که استرالیا رو قهرمان کنن! بالاخره بازی ها نباید بدون تماشاچی باشه که ، باید این همه پولی که خرج شده برگرده دیگه!!
اگر ایران بره فینال که عمرا استرالیا نمی تونه ببره ! همین امر برای ژاپن هم صادقه!
الان امارات خوب ولی کم تجربه ، عراق جنگ زده و کره جنوبی ضعیف شده، استرالیا با اون همه تماشاچی ، به نظر شما بین اینها کسی جز استرالیا می تونه قهرمان شه!!!!
ناشناس
|
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۵
0
0
پاسخ
سایت خبری السومریه عراق - بخش ورزشی -ساعت 9:30 روز یکشنیه - عضو فدراسیون فوتبال تصریح کرد که اعتراض ایران از سوی کنفدراسیون آسیا رد شد. وی گفت در صورت محرومیت هر بازیکنی نام وی در سایت کنفدراسیون آسیا منتشر می شود و به باشگاه یا تیم ملی منتسب به آن بازیکن به صورت کتبی اطلاع داده می شد در حالیکه هیچ کدام از این اقدامات صورت نگرفت.
ناشناس
|
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۵
0
0
پاسخ
آقاايران بدبازي نكرد اونم ده نفره يادمون باشه اين عراق همون عراقيه كه دوره قبل باوجودجنگي كه داشت بااون همه درگيري توكشورش قهرمان آسياشد
از ساعت 9.55 به بعد خبر جديدي نشده؟!!!