اتفاقا آقای معصومی نژاد روم!یکی از پر کارترین وپربازده ترین نمایندگی ها بود!ایشان به تنهایی تما کار نمایندگی رو انجام میداد!یعنی فیلم بردار،گزارشگر،تهیه کننده،هماهنگی و....همه بعهده خودش بوده!اگه در گزارشهاش دقت میکردید عموما با دوربین ثابت که قبلا خودش تنظیم وروشن میکرد گزارش میداد.
البته من هم این موضوع رو شنیدم! !الله اعلم!
جواد
|
|
۲۲:۱۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۴
7
28
پاسخ
ببخشید اینکه فرمودین شغل دومشون خبرنگاریه مثلاً همون آقای ررررررررررررررررررررررم م م !!! تو ایتالیا چیکار میکردن؟!
ناشناس
|
|
۲۲:۱۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۴
5
5
پاسخ
چرا خبر را درست نمی خوانید :
خبرنگار رم شغل دومش است و می ماند
این کار بسیار به جا و شایسته بود چرا که دفاتر خارج شده بود محلی برای پاداش خبرنگاران ویژه، کسی مثل اسماعیل فلاح حدود 10 سال است که در لندن زندگی می کند ولی با وجود این که این همه از سختی ها و ظلم شیاطین غربی می گوید، هنوز هم که هنوز است برنگشته و سختی می کشد، ما که دلمان برای ایشان و ایثارگریشان کباب است!!! فلاح و امثال وی چه هنری به خرج داده اند و چه خیری به مردم رساندند که ده سال حقوق دلاری بگیرند؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۵
نفت بالای 100 دلار به کام عده خاصی بود ،خدا کنه نفت بشه بشکه ای 1 دلار تا همه برگردند.
محمد
|
|
۲۲:۳۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۴
1
15
پاسخ
اقاي معصومي نژاد به عنوان شغل دوم خبرنگاري ميكنه تو يك برنامه ديدم كه خودش جلوي دوربين كه روي سه پايه بود بدون فيلم بردار گزارش تهيه ميكنه اگر دقت كنيد ميبينيد جزء افرادي هست كه بر نميگرده
علی
|
|
۲۲:۳۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۴
0
0
پاسخ
احسنت افرین
محمد ر
|
|
۲۲:۴۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۴
0
0
پاسخ
پس خبرنگار هند چی؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
|
۲۳:۰۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۴
0
3
پاسخ
چرا با وجود پرس تی وی مرکز لندن تعطیل نمی شود تا این آقای فلاح بیچاره هم که مدت هاست در غربت است برگردند؟!
حسینی
|
|
۲۳:۰۴ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۴
0
5
پاسخ
آقای فلاح چند سال می خواهند در انگلیس بیتوته کنند و گاهی اخبار محافظه کارانه بفرستند؟
البته من هم این موضوع رو شنیدم! !الله اعلم!