با تشكر از مسئولين سايت كه مشكلات مردم رامنعكس ميكنند. اين مشكل تمامي پرسنل شركت سايپا است كه با خودرو خود به محل كار مي آيند و بايد متحمل هزينه اي كه غير منطقي است بشوند. ضمناً از مسئولين شركت سايپا انتظار ميرود با توجه به اينكه هيچ پاركينگي جهت استفاده پرسنل سايپا تدارك نديده اند ، حداقل در جهت رفع اين مشكل( اخذ پول بابت پارك در خيابان هاي اطراف سايپا ) با رايزني با مقامات مسئول شهرداري و ... اقدام نمايند.
ناشناس
|
|
۲۲:۲۹ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۶
0
0
پاسخ
در خیابان بزرگمهر هم چند روزی است پارکبان آورده اند و گویا این پارکبان ها هر کدام بخشی از خیابان را ماهی 30 هزار تومان اجاره کرده اند
ناشناس
|
|
۲۳:۵۳ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۶
0
0
پاسخ
آقايي كه گفته "همه جای دنیا همین طور است.." چند كيومتر آن سر تر از تركيه را سفر كردي كه ميگويي همه جا!
ناشناس
|
|
۰۷:۳۲ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۷
0
0
پاسخ
اين پاركبانها فقط زمان خروج و ورود شيفتهاي كاري سايپا براي دريافت پول حاضرند و در طول روز هيچ اثري از آنها جهت محافظت از ماشينها نيست
ناشناس
|
|
۰۸:۳۳ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۷
0
0
پاسخ
در همان محل سايپا كه به آن اشاره شد بعد از پرداخت پول و اطمينان پاركبان ها از اين كه ديگر كسي نمي آيد ، شما يك نغر از آن جمعيت حدوداً 20 - 30 نفره را پيدا نمي كني!!!!!
ناشناس
|
|
۰۹:۱۳ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۷
0
0
پاسخ
آيا واقعا وقت آن نرسيده که به فکر تعريض خيابانها و ساخت پارکينگهاي طبقاتي در تهران باشيم ؟ تا کي بايد کمبودها را با فشار بر مردم جبران کنيم ؟
ناشناس
|
|
۰۹:۲۸ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۷
0
0
پاسخ
جالب اينكه 1000 تومان مي دهي ماشين رو در كنار خيابان پارك مي كني بعد پليس مي آيد و 7000 تومان هم جريمت مي كنه چرا؟بدليل نداشتن قبض پارك.
اين مساله در بلوار جنوبي ايران خودرو بارها ديده شده.
ناشناس
|
|
۱۰:۱۲ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۷
1
0
پاسخ
من هم سايپايي هستم و واقعاً از اين مساله عصباني ام. كاربرد اصلي اين كارت پاركها براي محدود كردن زمان توقف هر خودرو به جهت ايجاد امكان براي توقف ساير خودروها مي باشد در حالي كه در اين خيابان پرسنل صبح ساعت 6 مي آيند و پارك مي كنند و تا بعد از ظهر ديگر متقاضي اي براي پارك كردن در اين ناحيه وجود ندارد.