ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۶ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۵
واقعا جای تشکر داره. جسارت و شجاعت در بحث مدیریت اونم در سطح کلان لازمه یک مدیر لایق هستش.بنظرم بهترین پیشنهاده. رسانه ملی ببینیم چکار میکنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۰ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۵
آفرين و درود بر اين سردار بزرگ چنگ كه با تشخيص به موقع آفات انقلاب ، از آبرو و اعتبار خويش مايه گذاشته است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۳ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۵
چرا علي الخصوص موسوي و احمدي ن‍ژاد؟ چون عملكرد قبلي داشتند و مي خواهيد نفي شان كنيد. اگر راست مي گوييد با كروبي مناظره كنيد يا حتي با اعلمي. فكر كنم اون هم خيلي دلش بخواهد با شما مناظره كنه!!
ناشناس
|
-
|
۰۸:۱۵ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۵
احسنت !
بابا خدا پدرتا بيامرزه حداقل يكي پيدا شد به اين صدا و سيماي انحصاري و در ظاهر و فقط در اسم و شعار رسانه ملي , چيزي بگويد!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۷ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۵
واقعا يكي از مشكلات اساسي رسانه هاي ما به طور عموم و خصوصا صدا و سيما نبود مناظره هاي اساسي در همه موضوعات بويژه فرهنگي است كه اين مسئله خود باعث عميقتر شدن مسائل فرهنگي و بوجود آمدن مسائل جديدتر مي شود كه اكنون جاي بست آنها نيست ، متاسفانه علي رغم اينكه ما به لحاظ تئوريك و نظري مشكلي براي بحثهاي چالشي نداريم ولي عملا در رسانه ها اين مسائل پيگيري نمي شود و هميشه به صورت محافظه كارانه از كنار مسائل رد مي شوند و دچار نوعي خود سانسوري مي شوند البته اين نكته را در پايان نيز متذكر شوم كه گاهي نيز مناظراتي ديده مي شود البته اغلب فاقد يك مدير قوي و آشنا به آن مسئله خاص براي مديريت بحث مي باشد به همين جهت هميشه بحثها گنگ و درهم مي گردد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۵ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۵
سلام با نظر آقاي رضايي كاملا موافق هستم در مناظره هاست كه ميتوان نظرات واقعي كانديداها را دريافت ولي اين موضوع با يك سري از به اصطلاح اصول جاري منافات دارد منجمله:تقدس مسئولين و احتمال رو شدن بعضي از حقايق-وابستگي زنجير وار مسئولين در طيفهاي سياسي و....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۹ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۵
واقعا مناظره بهترین وسیله برای اثبات نامزد حقیقی می باشد چنانکه در سال 76 چنین چیزی رخ داد و مردم با فکر باز به آقای خاتمی رای دادند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۷ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۵
اينو ميگن شجاعت خدا خيرت بده حاج محسن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۵ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۵
برنامه باید زنده پخش شود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۳ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۵
سلام، آيا دكتر رضايي بواقع مي پندارد آقاي ضرغامي حاضر است براي روشنتر شدن شرايط كشور و كانديداها چنين كاري كند؟ عملكرد چند ساله اخير ايشان صرفا" بر اساس هيچ انگاشتن مخاطب، لاپوشاني واقعيتها با استفاده از تبليغات و شوهاي يك جانبه، حذف كارشناسان و نخبگان در نقد و بررسي بوده است. چنين بنظر مي آيد كه صدا سيماي ضرغامي و نه جمهوري اسلامي ايران، از سطح يك مكتب خانه عهد عتيق نيز پايينتر آمده است. دست كم در بسياري از مكتب خانه هاي سالهاي دور، اشخاص حكيم و دانشمندي عهده دار تعليم بودند. اما در اين به اصطلاح صدا و سيماي ضرغامي، کساني هستند كه در نظر ايشان حق و درستي راهي جز پايمال شدن ندارند. و همه چيز مي بايد يكسويه و در جهت منافع گروهي و مورد پسند برخی باشد. شايد بهتر باشد كه از آقاي ضرغامي فقط خواسته شود "........ مرحمت فرموده ما را مس كنيد".
نظرات بیشتر