جل الخالق، اعتراض به فیلمی که هنوز ساخته نشده است!!!؟
ناشناس
|
|
۰۹:۰۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۲
20
234
پاسخ
اعتراض نظام پزشكي اساساً بي پايه بوده و وجاهت قانوني ندارد.با اتفاقاتي در نظام سلامت طَي سال هاي متوالي افتاده نتيجه عملكرد سوداگرايانه بسياري از همين قشر به اصطلاح زحمت كش وشريف است.اگر قرار باشد فيلمي از اين قشر ساخته وپخش شود فيلم طنز نخواهد بود .بلكه فيلمي تراژديك خواهدبود.بنابراين اين جامعه بايد از أمثال اقاي مديري ممنون باشد كه سازنده طنز هستند.متاسفانه اين جامعه بدليل حضور تعدادي از افراد ونا معلوم الحال امروز در جايگاه بسيار دوني قرار گرفته اند.
ناشناس
|
|
۰۹:۰۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۲
18
212
پاسخ
چرا هرکس تو این مملکت میخواد یه کاری بکنه فوری اعتراض پشت اعتراض ... جلو گیری از چی ... اگرز کار نظام پزشکی و عوامل مربوطه درسته ،که از چی میترسن ؟ اگر کارشون ایراد داره ، پس بزارید انتقاد بشه ... شفاف سازی بشه تا اگر مشکلاتی هم هست دیده بشه و رفع بشه .... واقعا عجیبه از این برخوردها ، اونم از قشری که ادعای تحصیلکرده ترین ها و با سواد ترین ها رو دارن....
جلوی دیده شدن فکر و زحمت عده زیادی گرفته بشه که چی ؟.... شاید افکار مردم دچار تردید بشه ... معلومه که مردم باید تردید کنن به کسانی که پول و جانشون رو در اختیار اونها میذارن "آقای نظام پزشکی "
یک ایرانی
|
|
۰۹:۰۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۲
15
136
پاسخ
معمولا هر طنز انتقادی به اشکالات موجود در یک یا چند بخش می پردازد .
اگر قرار باشد کسی یا گروهی که نسبتا خوب عمل کرده اند هر گونه انتقادی را رد کنند، طولی نخواهد کشید که به سراشیبی سقوط خواهد رسید .
لذا بهتر است قبل از نشان دادن واکنش، به خود بنگریم و معایب مطروحه را اصلاح کنیم و از منتقد نیز ممنون و متشکر باشیم. و در صورتی که انتقاد نیز وارد نیست با تقدیر از منتقد مستند و متدل وارد نبودن انتقاد را توضیح دهیم.
ناشناس
|
|
۰۹:۱۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۲
15
144
پاسخ
هنوز سريال پخش نشده اعتراض ها شروع شدن
ناشناس
|
|
۰۹:۱۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۲
14
187
پاسخ
خوب حرف حساب زدي. نظام پزشكي چطوري خود پالايشي انجام خواهد داد؟ پرداخت ماليات توسط پزشكان را به چه صورت واقعي خواهد كرد؟ پزشكان برج ساز و تاجر را از نظام سلامت چطوري حذف خواهد كرد؟ و هزاران سوال ديگر. نظام پزشكي بهتر است نگاه انتقادي جدي به خودش داشته باشد. مردم خودشان خوب از بد را تشخيص مي دهند.
حسن
|
|
۰۹:۱۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۲
20
151
پاسخ
من موافق این موضوع برای طنزم. مردم عزیز شما چطور. من به بسیاری از زیرمیزی های این صنف که از اطرافیان شنفته ام و شخصا دیده ام لبخند تلخ زده ام. حال کمی اشک شوق لازم است.
ناشناس
|
|
۰۹:۲۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۲
20
159
پاسخ
واقعا جالبه این دفعه صدای این قشر پر مدعا(البته نه همه این قشر)قبل از پخش یه مجموعه شروع شده!!
ناشناس
|
|
۰۹:۲۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۲
14
174
پاسخ
چرا در مورد زیرمیزی و رو میزی که میگیرن بیانیه نمیدن؟
نورالدین موسوی
|
|
۰۹:۳۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۰۲
232
39
پاسخ
متاسفانه رسانه ملی و مطبوعات و... در سال های اخیر شان پزشکان را پایین اورده اند به حدی که ما خودمون بعنوان پزشک رفتار بی ادبانه مردم را عینا می بینیم بخصوص بعد از مجموعه هزار چهره مدیری و ساختمان پزشکان و ... انتظار رسیدگی از آقای سرافراز و جنتی ارشاد داریم