ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۷ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۲
به جای ولخرجی برای کشورهایی که زیر پونز نقشه جهان قرار دارند با یکی دو کشور درست و حسابی که لایق ایران باشند، ارتباط مناسب داشته باشید .(می دونم فیلتر میشه نوشتم خودتون بخونید)
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۸ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۲
اي ول يك گرسنه ديگه پيداشد درگيسه بودجه رابازكنيد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۱ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۲
اينهم خرج ازبيت المال يا از كيسه خليفه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۱ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۲
توضیحات مناسبی در مورد مشخصات این کشور گمنام دادید، پس چنین کشوری هم تا به حال وجود داشته و ما خبر نداشته ایم! به این میگویند سیاست خارجی اکتشافی، احسنت به جناب دکتر احمدی نژاد با این خلاقیتهاشان در سیاست خارجی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۶ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۲
خوشا به حالش آنوقت ما در یک موسسه پژهشی نظیر برنامه ریزی اقتصاد کشاورزی برای رفتن به سمینار یا جلسه کارشناسی باید از چندین نفر اجازه و امضاء بگیریم تازه یک طرفه رفت نه برگشت. صرف جویی و الگوی مصرف فقط برای ما ایرانیهاست و بس چون اشتباه کردیم که خدا به ما بیکران منابع زیرزمینی داد چون برای ما نیست فقط برای اجنبی است کاش منهم یک افریقایی می بودم که جهش اوباما را داشتم و رییس جمهور امریکا می شدم.
یادش بخیر بگذارید واقیت را بگویم چون بچه این انقلاب هستم و دلم می سوزد دارم اینطوری میگم ما که دانشجوی دکترای خارج کشور بودیم در یکی از تابستان ها سمینار دانشجویی بودیم که ما را به بندرعباس و قشم می بردند نزدیک به 200 نفر میشدیم از کل دنیا امده بودیم یک سال قبل از اتش بس ساعت 4 بعد از ظهر به فرودگاه جهت عزیمت به فرودگاه رفتیم حدود 8 هواپیما عوض کردیم یا خراب بود یا کلورش کار نمی کرد یا اصلا بدون صندلی بود خلاصه به ساعت یک شب رسید که تصمیم گرفتند ما را به رستوران برده کمی غذای قوت بدهند سپس هواپیمایی تهیه شد و رفتیم ولی در زمان برگشت ما درون هواپیما که شدیم یک روحانی با چند سرهنگ نشسته بودند و هواپیما کولر دار و سر ساعت مقرر پرواز کرد خوب اقا فرق بسیار است و ما شهروند دست چندم را نبتاید و نمی شود مقایسه کرد این اقا رییس جمهور و درس خوانده این کشور است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۸ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۲
واقعا كشور ما چه دوستان قوي وبا پشت وانه اي دارد جالب است بدانيد كه بچه هاي تحت پوشش كميته امداد بدليل عدم دريافت كمك هزينه دانشجوئي قار است از تحصيل انصراف بدهند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۹ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۲
نمیدونم آقای احمدی نژاد این کشورها رو از کجای نقشه کره زمین پیدا میکنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۳ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۲
خدایش این یکی رو نقشه نبود!!!
ناشناس
|
-
|
۱۴:۴۴ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۲
چقدر ما بدبخت شدیم ای خدا!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۸ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۲
از آقاي مصباح در مورد حكم اينكه آيا اين هزينه از حساب بيت المال رواست يا نه ، بپرسيد ؟؟ آيا ملت راضي اند كه در اين اوضاع اقتصادي به دولت ماليات بپردازند و دولت با آن پول دوست بازي كند ؟!!! آخر آمدن اين بنده خدا چه خيري براي ما دارد ؟ اصلا براي خودشان خيري دارند كه براي ما ... ؟
نظرات بیشتر