اوباما یک پروژه جدید آمریکا برای مقابله با حاکمیت نظام اسلامی است.
ناشناس
|
|
۲۱:۰۸ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۰
0
0
پاسخ
آقای احمدی نژاد هم می تواند این شجاعتها را داشته باشد!!! قبلاً ثابت کرده!!!!
ناشناس
|
|
۲۱:۱۹ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۰
0
0
پاسخ
به نظرم کاملا کابردی و مقید هستو البته عملی
ناشناس
|
|
۲۱:۲۵ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۰
0
0
پاسخ
فکر نمیکنم عرب ها اجازه چنین کاری بدهند !
ناشناس
|
|
۲۱:۳۵ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۰
0
0
پاسخ
بنام خدا
از آمريكاييان و خارج نشين هاي با تفكر غربي اين گونه حرف ها بعيد نيست ولي سايت شما چه؟ مثل اينكه روابط دو طرفه داراي دو طرف است و اين امريكا و رييس جمهور آن نيست كه اگر خواست بيايد ايران. اينجا حسابش از عراق و مصر و عربستان و .. جداست
حالا يك نادان چيزي نوشته و نيويورك تايمز هم چاپ كرده شما چرا باور كرديد؟
ناشناس
|
|
۲۲:۰۰ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۰
0
0
پاسخ
آیا اوباما با استقبالی که نیکسون از طرف چین مواجه شد از طرف ایران مواجه می شود؟ آیا روابط چین و آمریکا در آن زمان به تیرگی امروز آن با ایران بود؟
نکته دیگر اینکه ایران امروز در موقعیت جدیدی قرار دارد. ایران در حال گسترش قدرت خود در منطقه و کل دنیاست. این واقعیتی تاریخی است که جایگاه بل قوه ایران با جایگاه امروز آن متفاوت است. ایرانیان از توانایی های بسیار بالایی برخوردارند که مشارکت بدون شرط آنان در مسائل مهم منطقه ای و بین المللی از آن جمله است. آیا اوباما و مراکز قدرت در آمریکا به این آمادگی رسیده اند که این واقعیت را به رسمیت بشناسند؟ در غیر این صورت رابطه ما با آمریکا مفید نخواهد بود. لطفا منکعس کنید. با تشکر.
ناشناس
|
|
۲۲:۱۲ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۰
0
0
پاسخ
چنين امري تقريباً غيرممکن است؛چرا نوع اختلافاتما با آمريکا از اختلافات آن زمان پکن - واشنگتن متفاوت است.
ناشناس
|
|
۲۲:۲۶ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۰
0
0
پاسخ
مرگ بر آمریکا.
اونا هیچ موقع به فکر من و شما نخواهند بود. غقلت نکنیم. کشور و باید از درون ساخت.
ناشناس
|
|
۲۳:۱۰ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۰
0
0
پاسخ
بنام خدا
چنین اراده ای در ایران وجود ندارد. تضاد و درگیری های سیاسی، فضا را به قدری غلیظ کرده است که این رویداد در آینده نزدیک به وقوع نخواهد پیوست. هر چند اگر اتفاق می افتاد هزینه های (سیاسی، اقتصادی، نظامی ...) به مقدار زیاد کاهش می یافت.
ناشناس
|
|
۲۳:۲۱ - ۱۳۸۸/۰۲/۱۰
0
0
پاسخ
اگه این اتفاق بیفته تمام مشکلات ما با آمریکا هم حل میشه جز مسئله ی اسراییل.