چرا و به چه دلیل؟ آیا با اعدام مشکل جامعه حل می شود؟چرا همه دوستان فقط سریع احساساتی می شوند؟باید چاره جویی شود(منظورم این قتل نبست) . چرا قبح این همه بی اخلاقی-قتل و ..... در جامعه ریخته شده است؟چرا چرا چرا؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
|
۲۱:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۳
1
19
پاسخ
بنده توی بیمارستانی بودم که آن خانم را آوردند. مرحومه، دخترخاله یکی از کارکنان بیمارستان بود. این مساله به پرداخت مهریه هیچ ربطی نداشته است. قاتل معتادبه شیشه بوده است و توهم شیشه زندگی دختر بدبخت را تباه کرده و وی را مجبوربه طلاق کرده بود. بعد از طلاق هم پسرمعتادبه بهانه اینکه چرا همسرسابقش می خواهددوباره ازدواج کند در خیابان وی را باچاقو زده است! قاتل نامرد حتی بعدازانجام شاهکارش به بیمارستان آمده بود که کارکثیفش را تمام کند و از ترس ماموران گریخته بود و مردم وی را دستگیر کردند.
خداوند مرحومه را رحمت کند.
نظر
|
|
۲۱:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۳
14
5
پاسخ
جووناي كه گرفتار احساسات ميشن و به كسي كه نبايد دل مي بندن.اين جوونم معلومه كه طلاق هم نتونسته آرومش كنه.جووناي ما هنوزم بين فرهنگ شرق و غرب گير كردن.احساساتي ميشن چشم رو خيلي مسائل مي بندن و ازدواج مي كنن ولي بعد يه مدت كه سرد مي شن ديگه نمي تونن با قضيه كنار بيان.آخرش مي شه چنين صحنه هايي.
ناشناس
|
|
۰۸:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۴
0
0
پاسخ
بايد به قانون پايبند باشيم وهر حکمي دادند احترام بگذاريم