هم مایلی کهن به خاطربددهنی وهم دایی به خاطرکبروغروربیش ازحدوبه قول علی کریمی منفعت طلبی مدتهاست که محبوبیتشان رانزدمردم ازدست داده اند.اگردایی هم به خاطرشکایت وزیرورزش به زندان محکوم بشه بامایلی کهن یک یک میشن وبه آدم فشارنمیاد.
واقعا"آدم شک می کنه اینجاایران باشد،کجاست مردانگی،معرفت،مسلمانی ؟
افتخار می کنیم که در حکومت اسلامی قانون اجراء میشود و هیچ کس بواسطه پست و مقام بر دیگران و اجرای قانون برتری ندارد. ملاک حال حاضر افراد است. همه ما بویژه آقای مایلی کهن هم، پس از اتمام حکمشان انشاء الله رعایت حداقلهای قانون در خصوص طرح دعاوی و اتهام زنی را سرلوحه امور خود قرار خواهند داد.
توهین و فحاشی و نشر اکاذیب از جانب هر کسی که باشد غلط است ولو اینکه طرف افتخاراتی داشته باشد مثل مربی تیم ملی!!!!!بنابراین با حرف غیر منطقی و غیر حقوقی نبایستی نسبت به تضییع حق دادگاه صادر کننده رای و شاکی پرونده اقدامی نماییم
هر که نان از عمل خویش خورد.
قصدم دفاع از دایی نیست، ولی اگر قانون را ملاک کنیم، آقای مایلی صحبت هایی کردندکه نتوانستند ثابت کنند. حالا در مقابل ایشان آقای دایی بوده یا هر شخص دیگری ،با هر خصوصیت اخلاقی و رفتاری دیگری، فرقی در عقوبت آقای مایلی نمی کرد.
واقعا"آدم شک می کنه اینجاایران باشد،کجاست مردانگی،معرفت،مسلمانی ؟