دست نيروي انتظامي و باقي همكاران درد نكند اما چند روز ديگر در بيرون اندو از اين بدتر اما شما را قسم به اين ايام محرم اعدامشان كنيد يا بدين به اين داعشي هاي ملعون سرشان را از تنشان جدا كنن.
پاسخ ها
كردستان
||
۰۹:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۳
آقا حسن از يك طرف خوب ميگي ولي از طرف ديگر توهين ميكني البته خداي نخواسته مردم عراق وسوريه بي تاوان ميكشند خوب مثل اين دو كثافات نيستند
معتقدم همانگونه كه حشرات موذي را بدون ترحم از بين مي بريم جانوران درنده را نيز بايد از بين ببريم.در كشور ما سالانه حدود بيست هزار نفر بيگناه فقط در تصادفات رانندگي از بين مي روند. هيچ اتفاقي نمي افتد اگر سر هزار گناهكار هم به بالاي دار برود.
پاسخ ها
مسعود خان
||
۱۸:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۳۰
به عجب نكته اي اشاره كردي
قاتل يك نفر بايد اعدام بشه
قاتل بيست هزار نفر در سال (پرايد) بيگناهه
مخالفم با اعدام در ملا عام. من که شهروند خوبیم چرا باید روحم مورد رنجش قرار بگیر. من میگم باید اینا رو در وسط کویر زندانی کنن به صورت انفرادی و بدون امکانات و از اب فاضلاب بهشون برای نوشیدن ( زهر مار کردن ) بدن و خیلی چیزای دیگه که قدر آزادی رو بدونن
شهرام
||
۲۳:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۱
بیا آقا پیمانکار بخش عمرانی سازمان زندانهاست بلندشیم بریم وسط کویر لوت زندان درست کنیم با این هزینه تا آقا جون روحش مورد رنجش قرار نگیره در ضمن روح تو اگه دست خودش بود تا الان 100 بار پیچونده بود رفته بود
ببخشید حکم ورود به خانه بدون اذن صاحب خانه چیست . حکم دروغ چیست. حکم دزدی چیست. حکم تهدید و ارعاب چیست . حکم تعرض به یک زن تنها در یک خانه که بشدت ترسیده چیست. من نظر عزیزان بالا را ندارم ولی قاضی با شرف این کشور بایستی حیوانات بی شرفی مانند اینها را که از خانواده هایی حیوان صفت متولد شده اند را در اسرع وقت با توجه به جرایم بالا و اجرای شرعی حکم هر کدام به جهنم راهنمایی کند.
باور بفرمایید اگر از پشت بام همان منزل اونهارو به پایین پرت کنند درضمن اون پایین از قبل چندتا میلگرد ضربدری به هم جوش داده ونوکاشون وتیز کرده باشند آماده برا فرشادومحسن لعین بی آبروهاییکه از زن وبچه خودشون خجالت نکشیدند.
خانم هاى خانه دار با شما هستم .هشدار ، هشدار:در خانه را به روى هيچكس باز نكنيد.اين همه جنايت ها را مى بينيم ، براى سلامت خودتان هم كه شده به افراد بيگانه هرگز اعتماد نكنيد.