رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۹
بانک مرکزی کار خودشو می کنه.نظر مردم اهمیتی نداره مطمئن باشید
داوود
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۹
این مناظره خیلی خوب نشونمون میده که هیچ کارمون شبیه هیچ جای دنیا نیست.
"خمسه در واکنش به اظهاراتی مبنی بر اینکه بانک‌ها از دریافت وجه نقد از طریق کارت‌خوان‌ها سود می‌برند اینطور توضیح داد که مثل این می‌ماند وقتی وارد رستوران می‌شویم به صاحب آن بگوییم مخلفات را رایگان در اختیار ما قرار دهد چرا که از غذایی که به ما می‌دهد سود می‌برد و این اصلا درست نیست."
این احمق نمی دونه که تا پیش از انقلاب یا حتی تا مدتی بعد از انقلاب هم رستورانها مخلفات را مجانی ارائه می کردند؟؟؟؟!!!!!!
حالا ست که مردم از بخل یا بیچارگیشون از ا ریال هم نمی گذرند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۹
برادرا و خواهر ها كسي مخالف ماليات و كارمزد نيست. اما اگر بناست مست بگيرند بياييد همه را بگيريد.پول من درست بانك است. بطور ميانگين بين چند ميليون تا چند صد هزار تومان در كارت افراد - به خصوص سرپرستان خانوار - پول اندوخته شده. اين پول را ما كه نمي بينيم. يعني بانك وقت و هزينه اي براي پرداخت اين پولها به ما صرف نمي كند. فروشنده هم كه پولي نديده. همه چيز اعتباري و روي كاغذ است و در تمام اين مدت بانك دارد با پول ما كار اقتصادي مي كند. ( كاري خلاف قانون بين المللي. بانك بايد باعث رونق اقتصاد شود نه خودش برج بسازند و وارد معاملات زمين و خريد سهام خودرو شود. بانك قرار نيست بشود رقيب صنعتگر غيردولتي. بايد رفيق توليد كننده باشد. بگذريم . درد يه شاهي صنار نيست) بانك تمام مدت اندوخته مرا در اختيار دارد. برايش يك دقيقه هم يه دقيقه است. يارانه نقدي را ساعت 12 شب به حساب مي ريزد و گاهي با يكي دو روز تآخير تا اختلاص مشروعش را از حتي پول يارانه بفرمايد. آن وقت براي يه تراكنش از من كارمزد طلب مي كند؟؟!! حضرات بانكي كه عموما دولتي هم هستيد مگر شما سود اندوخته مارا دقيقه اي پرداخت كرده ايد كه كارمزد مي خواهيد. باشد! سود را دقيقا پرداخت كنيد. كارمزد بستانيد. بيله ديگ بيله چغندر.
من و بسياري از همكاران (من عضو هيئت علمي هستم) قرار گذاشته ايم چنانچه چنين قانوني تصويب شود هر ما به محض پرداخت حقوق تا دينار آخر را از حسابمان خارج كرده در خانه نگهداري كنيم. مگر ده سال پيش چكار مي كرديم؟ فرقش اين است كه گراني شده و بجاي ده هزارتومن پول تو جيبي بايد صد هزار بگذاريم در جيب. مي گذاريم. دزد هم برد بر. بهتر از آن است كه ما را احمق فرض كنند. والله اين كار را خواهيم كرد. كساني كه اين كامنت را مي خوانيد. با ما همراه شويد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۹
من نمیدونم چرا اصناف اینقدر جوش میزدن شما که از مردم میگیرید
از مانده گیری کارمزد گرفتند کسی صداش درنیومد الانم باز ما مردم باید کارمزد بدیم اصناف جوش اینو میزنن که بانکها دارن درآمد کسب میکنن چرا ما این وسط چیزی گیرمون نیاد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۹
متاسفانه خانم مهرنوش هيچ اطلاعات كارشناسي وتخصصي نداشته وصرفا اظهارات عوامانه اي در جهت دفاع از منافع اصناف بيان نمودند نه منافع مردم.
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۹
به هر حال اصناف كه از اين خدمات سود مي برندبايد بهاي ان را نيز پرداخت نمايند.