آقاي ميرحسين ، لطفاً بجاي شانتاژ ، تخريب و سياه نمايي خدمات شايسته و بي بديل دولت نهم ،برنامه هايتان را ( اگه برنامه اي غير از زمين زدن دولت نهم در كار باشد ) ارائه دهيد.
ناشناس
|
|
۱۸:۰۵ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۷
0
0
پاسخ
از مسئولان محترم سایت تابناک که بالاخره بر نفس اماره شان فائق شده و خبری از آقای موسوی منتشر کردند متشکرم و امیدوارم این کار شما ادامه پیدا کند.
باور کنید انعکاس اخبار یک رئیس اسبق دولت مؤمن و انقلابی از ارج و قرب شما نمیکاهد.
ناشناس
|
|
۱۸:۰۷ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۷
0
0
پاسخ
موسوی کسی است که تمام خم و چو این مملکت را می داند. او 8 سال نخست وزیر دوران بحران و جنگ بوده است. او آدمی واقع گراست که به گرایشها و افکار دیگران احترام می گذارد. موسوی فقط بنا برحسب وظیفه آمده است. افکار بزرگ و عالمی همچون آقای رفسنجانی از ایشان حمایت می کنند. تیم آقای موسوی قوی خواهد بود. 20 سال است مطالعه کرده است و در کوران هم بوده است.بخش عمده ای از اصلاح طلبان هم با ایشان می باشد. ایشان اصولگرای اصلاح طلب است. منصف باشیم.
ناشناس
|
|
۱۸:۱۶ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۷
0
0
پاسخ
جناب آقای موسوی گوش مردم از این حرفای قشنگ پره !
کسانی بودن که خیلی قشنگ تر از شما این حرفا رو می زدن اما وقتی به مرحله عمل رسیدن ، بهانه آوردن که هر نه روز یه بحران برام درست می کنن و ...
لطفا بجای کلی گویی بفرمایید برای هر یک از این معضلاتی که گفتید چه برنامه ای دارید.
ناشناس
|
|
۱۸:۲۵ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۷
0
0
پاسخ
خداييش سايت خبري مثل شما نديده بودم كه اينقدر در انعكاس اخبار ، گزينشي و با رويكرد خبرسازي و در زمينه انعكاس نظريات ، سانسورگر باشد.
ناشناس
|
|
۱۸:۲۶ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۷
0
0
پاسخ
اقاي موسوي نخست وزير دوران شعار هستند الان هم بر همان منوال فقط شعار ميدهند تا كنون هيچ برنامه اجرايي و تعريف شفافي از اصلاحات يا اصولي كه ميگويند نكرده اند
ناشناس
|
|
۱۸:۲۸ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۷
0
0
پاسخ
ایشان شعار نمی دهند. من هیچ شعاری تو حرفاشون نمی بینم. ایشان از زدن هرگونه حرفی که تند باشه و یا ممکن باشه نتواند بعداً عمل کند احتراز کرده هر چند ممکن است حرف های تند برایشان رای ساز باشد. او آدم پخته و سنجیده ای است. مخالف نظارت استصوابی هستند ولی برای برداشتن آن خواست عموم و راه قانونی را میخواهند بیابند نه جنجال سازی کنند که این غلط است و فلان و.... به اینم میگن یک سیاست مدار معقول که کارش رو آرام و بی سرو صدا انجام میده و به هدف هم میرسه. ایشان خیلی محتاطند که قولی ندهند که نتونند عمل کنند. ولی ایرادها را خوب تشخیص داده و میگن که سعی می کنند و نه اینکه قول واهی بدند. ایشان به امید خدا خیلی مسائل رو با ینش عمیق خود حل خواهند کرد.
ناشناس
|
|
۱۸:۳۷ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۷
0
0
پاسخ
به اميد روزي كه رئيس جمهوري سياسي اقتصادي داشته باشيم.
ايران غني تشنست...
ناشناس
|
|
۱۸:۴۴ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۷
0
0
پاسخ
نمی دونم چرا آقای موسوی بیشتر از آنچه که از خودشون بگویند بر علیه دولت نهم حرف می زنند. دائماً چوب بر سر دولت می زنند. خدا به همه چیز آگاه است .
ناشناس
|
|
۱۸:۴۴ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۷
0
0
پاسخ
اولا به ایشون باید صبح بخیر گفت
و خیر مقدم به ایران مثل اینکه آقای موسوی تازه از خواب بیدار شدند و امروز به ایران اومدند بقول معروف نا به اون شوری شور و نه به این بی نمکی
ایشان طوری حرف میزنند که انگار 4 سال آقای احمدی نژاداین مملکتو داغون کرده و ایشون انتصابی رییس جمهور شدند واقعا مملکت ما توی این 4 سال اینهمه مشکل پیدا کرد؟ اگه بود چرا همه رو جمع کردین حالا میگین ایشون یادشون رفته وزارت خانه ها
دست چند نفر دست بدست میشد و در دوران خاتمی و هاشمی چه بریز بپاش هایی میشد کاش انصاف در وجود ایشون بود و حد اقل یکه مورد از خدمات این دولت
را میگفتند.