ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۴ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۵
امار جناب داودی در خصوص خودکفایی سیمان و افزایش ان در مدت3.5 سال به 64 میلیون تن شرم اور است.احداث یک کارخانه سیمان در صورت فراهم شدن تمام امکانات و تسهیلات به موقع 40 ماه زمان میبرد.مثل کارخانه سیمان ساوه که در سال81 شروع ودرانتهای سال 84 به بهرهبرداری رسید.اگرتسهیلات به موقع نباشد زمان ساخت بیشتر هم خواهد شد.مثل سیمان دلیجان یا سیمان بنوید ویا حتی سیمان شهر کرد که ساخت ان 7 سال طول کشید.یا سیمان تفرش که بعد از 7 سال هنوز به نیمه هم نرسیده.من از اهل فن میخواهم یک کارخانه سیمان نام ببرندکه در دولت فعلی کلنگ خورده و به بهره برداری رسیده باشد.همین سیمان ساروج که روز گذشته افتتاح شد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۵
بهتره عملکرد را از روی رضایتمندی مردم مقایسه کنید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۶ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۵
تا كور شود هر آنكه نتواند ديد.از اداي رسالت رسانه اي شما تابناكي هاي دشمن دولت خدمتگذار متاسفم.شما مردم را ساده انگاشتيد كه در آستانه انتخابات دست به هر ترفندي مي زنيد.تخريب دولت ديگر بي معناست .مردم گول اين تبليغات منفي را نمي خورند.به خود آييد.كمتر از سه ماه ديگه بلبلاتون خاموش ميشن.دولت در مردم عجين است.امكان جدايي آن هم به اين آساني ممكن نيست.حتي اگه يه روز رضايي و خاتمي و لاريجاني و كروبي و موسوي و خاتمي و روحاني و ...هم دست بشن!!!!!اي بابا من چقدر از قافله عقبم.اينها كه همين حالا همه شون همدستند.
ناشناس
|
-
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۵
چندتاطرح مثل فولاد مباركه عسلويه راه اهن دو خطه بافق بندرعباس فرودگاه امام خودكفايي گندم مترو و... از اين53000 طرح!نام ببريد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۲ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۵
خدا وکیلی این افتخار باید نصیب اقای رفسنجانی میشد چرا که ایشان بودند که دستور واردات 24 کارخانه سیمان و 16 کارخانه لاستیک را صادر ولی متاسفانه کارخانه از زمان کلنک زنی ده سال طول میکشد تا به تولید انبوه برسد و از انجاییکه در کشور ما ضعیف کار میکنند این ده سال به بیست تا سی سال طول میکشد و این اقای معاون از اب گل الود خوب ماهی میگیرد. هر انسان عاقل میداند که در سه سال کاخانه ادامس سازی نیز به راه نمیافتد چه رسد به ..... چرا ما ایرانیان کاشته دیگران را دوست داریم بنام خود تمام کنیم .من مخالف دولت نهم نیستم که هیچ بلکه به گفته های اقای احمدی نزاد را دوست دارم ولی تا کنون اثاری از کارهای این دولت بثمر ننشسته است .بیایید وجدانی فکر کنیم چقدر خوب بود که اقای معاون اعلام میکرد که ما امروز بخاطر زحماتی که در دولت .... کشیده بودند امروز به نتیجه رسیدیم .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۲ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۵
تنها مشکل دولت نبود وقت کافی برای گزارش دادن و تنها مشکل ملت نیز عدم امکان شنیدن گزارش است!!!!!!
ملت با تحمل تورم و گرانی و لجام گسیختگی امور مملکت تمام زحمات دولت را لمس نموده اند........
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۷ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۵
دستشان درد نكنه ، اگر كارشكني بعضي از مديران و سرمايه داران كه با پول و قدرتي كه دارند بعضي وقتها جلوي اقدامات مثبت را ميگيرند حسابي كوتاه شود مطمئنا" پيشرفت قابل ملاحظه تري مي شد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۵
ملانصرالدین به اطرافیانش گفت اینجایی که من ایستادم وسط دنیاست , بقیه گفتن از کجا میدونی. ملا گفت اگه باور ندارید اندازه بگیرید.
دوستان اگه باور ندارید دولت 6 برابر قبلیاش کار کرده اندازه بگیرید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۵ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۵
کسی را که خوابیده می توان بیدار کرد، ولی کسی راکه خود را به خواب زده، نه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۹ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۵
در گزارشی که دیروز از سیما پخش شد، محوطه کارخانه و بخصوص تاور کرین موجود در آن که هنوز جمع آوری نشده بود، حاکی از عدم راه اندازی کارخانه سیمان مذکور بوده و جشن خودکفایی سیمان چیزی جز تبلیغات برای انتخابات ریاست جمهوری نمی باشد.
نظرات بیشتر