فقط همین را بگم که پول بیت المال این مردم را به کام یک مشت آدمهای مفت خور وبدون مسئولیت میریزند بدون اینکه سودی داشته باشند ودر جایی هم عده ای از مردم همین کشور از فقر ونداری جان میدهند وهشتشان گرو نه است
چند ساله پرسپولیس را با این کارهاشون زمین زدند البته منظور فقط سیاسی و مدیرهای قبلی نیست همین قرارداد علی دایی را ببینید قرارداد ترکمنچای هست این آقا فقط به فکر پوله
بنام حق مطلق
این فرهنگ پارتیزانی و مافیایی در تغیرات ، دلیل عمده اش از ابتدای سرکارآمدن آقای کشتی گیر از طرف وزیر ورزش آهنگ ناموزونش زده شد.
متأسفانه کسانی در هیئت مدیره پرسپولیس آمده اند که ملت بزرگ ایران آنرا برآمده از مدیران ناپلئونی تاریخ انتخابات ایران میدانند.
اثرات سوء این تغیرات نابهنگام که آقای دایی اسطوره فوتبال را با گستاخی و توهین به فهم و شعور ملت اخراج کرده اند در انتخابات و رآی ملت به اعتدالیون تأثیرات گسترده ای خواهد گذاشت.
این نه بدلیل فقط فوتبالی بودن بلکه توهمات و باندهای کثیفی همچون شخصیت هایی مایری کهن و درخشان و ....که در طول ماههای گذشته با توهین و کلمات رکیک به دایی تاختند و متذکر باید شد که هر یک از آنها در برد جهانی به شخصیت دایی نرسیده اند و موجب وهم ملت شریف ایران شده است.
عملکرد مدیریتی ده ها ساله ایران در ابعاد اقتصادی و سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و امروزه ورزشی به بحران هویتی گرفتار شده است.
وزیر ورزش دولت اعتدال جز بخشی نگری و شعارهای عوام پسند کار درخوری نکرده است بجز اینه بحران در باشگاه های نداشته ایران را وخیم تر کرده است.
وای بحال این ملت سختی کشیده که در سوءمدیریت و هیئت مدیره بی سواد پرسپولیس هم باید هزینه های سنگینش را بپردازد.
و آقای درخشان، که در حد یک مربی زیر معمولی می باشد به خود اجازه می دهد در مورد شخصیت دایی که شخصیتی جهانی در ورزش است با گستاخی صحبت کند.
باندهای کثیف قدرتمند هیج زمانی نمی توانند توانمندی افراد شایسته را ببینند و با بحران سازی های پنهان ، تلاش افراد کارساز را
از بین می برند تا خود بر اریکه قدرت و تمامیت خواهی بمانند.
وای بر این ورزش ایران
توروخدا بسه دیگه کم از دایی و پرسپولیش بنویسید . رفت دایی و تموم شد .خب ضعیف کار کرد همه جای دنیا اینطوریه.تعصبات کورکورانه را بزاریم کنار . اگه عاشق پرسپولیس هستید بزارید این بابا کارشو بکنه . بخدا ورزشهای دیگه ای هم داریم که دارن در سطح دنیا خوب نتیجه میگیرن . والا فوتبال ایران اصلا دیدن نداره بی تعصب میگم.
یاعلی
برادران یواشکی که این نظرات را مطالعه می کنید مواظب گودرزی باشید.
از دوستان من است ولی به دلیلی لآن که زوایای فکر افراد را خوب می شناسم به شما نصیحت می کنم که دایی را فدای گودرزی نکنید.
در اینکه دایی اینکاره نیست بحثی نیست ولی چرا درخشان؟!! بدبخت کرانچار استعفا داد بیادش پرسپولیس!!آقای وزیر ویا هرکسی که مسول این آشوبها تو تیم هستین شک نکنید نفرین هزاران طرفدار پشت سرتونه!!!