كارهاي خودم يادم نيست ولي همه اين كارا (بااغراق) برام تكراري و هيجان انگيزه چرا كه بچه هاي خودم مدام دارن تكرارشون ميكنند.
اسعد
|
|
۱۶:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۹
2
20
پاسخ
عکس ها را مشاهده کردید متوجه شدیذ که یک عکس ایرانی در داخل انها و جود ندارد. یا نمونه داخلی این نوع عکس ها در ایران وجود ندارد. چون در لحظه شروع شیطنت پدر و مادر ها در نطفه توسط تهدید و برخورد ان را خفه می کنند. و به هیج وجه به بچه ها مخصوصا در زندگی امروزی آپارتمانی اجازه ازادی داده نموی شود.
ندا
|
|
۱۶:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۹
11
13
پاسخ
یکی از همین اوشونگلی ها دوسداشتنی رفت سر لپتاپ نازنینم کی بوردو کلن از حالت اولیه اش خارج کرد بعد نشست روش!! داشت اده بده میکرد که کشفش کردم!!
خواستم گازش بگیرم که جلومو گرفتن!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۱:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
خدایا چه قد لوس وبی مزه تشیف داری شوما۰۰۰ اه اهاه حالم ازت بهم می خوره ۰۰۰
پیام از اراک
||
۰۷:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
کار خرابی هم کرد وقتی نشسته بود؟
عسل
||
۰۸:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
اوشونگلی ها جااااااااااااااان!!!!!!!!
ناشناس
|
|
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۹
9
16
پاسخ
اینا اعصاب خرد کنه نه آرام بخش!
سینا
|
|
۱۶:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۹
0
35
پاسخ
یاد خودم افتادم که از 2 سالگی رفتم گوسفند چروندم. اونقد دوس داشتم ماشین، شکلات، بیسکویت که نگو. ولی هیچوقت گیرم نمییومد. تا دوره سوم دبیرستان هم داشتن دوچرخه آرزوم بود که هیچوقت نتونستم بگیرم. خوش یه حال این بچه ها.
پاسخ ها
مریم
||
۲۲:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۹
به جاش الآن مردی نه مترسک مثل بعضی ها که تو شهر ریخته
یکی از آروزهای من تجربه یک روز چوبانیه و چای روی هیزم ...هاپو و بع بعی...ضمنا" شبانی کار اکثر پیغمبرا بوده.... اون تنهایی توی کوه (بدون گرگ بدجنس البته ) باید محشر باشه ...خوش به حالت
پری
||
۲۳:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۹
چرا پس اسمت سیناست ؟
باید جانعلی ...قربون علی چیزی باشه
پیام از اراک
||
۰۷:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
بیا بریم خودم برات بیسکویت شکلاتی بخرم
علي
|
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۹
1
14
پاسخ
اونيكه صورت برادرشو سياه و خط خطي كرده خيلي بانمكه
اونيكه صورت برادرشو سياه و خط خطي كرده خيلي بانمكه
ناشناس
|
|
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۹
1
16
پاسخ
حساب کن از در خسته و کوفته وارد میشی با یک منظره روبرو میشی خواهر بزرگه هرچه نقاشی بوده روی صورت برادر کوچکه کشیده فقط عکس العمل هر فردی بر می گرده به عشقش به بچه ها وگرنه خدا بداد برسه.
ناشناس
|
|
۱۷:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۹
1
12
پاسخ
کودک آينه معصوميت صداقت زيبايي و کودکانه هايي سرشار از نمک و فلفل!!!!!!!!! دورت بگردم الهي بچه شيطون!