ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۵ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۲
گذشته از اینکه یارو را تو ده راه نمی دادن سراغ خانه کدخدا را می گرفت؛ این حرف هاآرتص یعنی اینکه ایران هسته ای را به عنوان یک واقعیت اجتناب ناپذیر پذیرفته است!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۰ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۳
اسرائيل با اين روش مي خواهد نظر دولت هاي عرب رو بيشتر جلب كند و موجوديت خود را به اثبات برساند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۴ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۳
يارو را به ده راه نمي دادند، سراغ خانه كدخدا را مي گرفت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۰ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۳
همان کشورهای غربی که تا کنون با ما در خصوص مسئله هسته ای صحبت می کردند همگی به نمایندگی صهیونیست ها بوده است با اینحال روزنامه مذکور با پیشنهاد مذکور به دنبال کسب مشروعیت برای این رژیم است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۳
اين كري خواندنهاي طرفين ذينفع در برنامه هسته اي ايران رنگ باخته شده واقعيت اينست كه اسرائيل براي پيشبرد برنامه ها و اهدافش همواره نياز به دشمن داشته و دارد و درواقع از ايران بخاطر ضديت هايش به نوعي ممنون و سپاسگزار هم هست ولي به روي خودش نمي آورد ما هم ناخواسته در دامن سياست آنان افتاده ايم وگرنه چرا بايد همواره در زمان حل هر معضل مربوطه دقيقا برطبل حل نشدن آن يكوبد .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۱ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۳
یکی را توی ده راه نمی دادند سراغ کدخدا را می گرفت. ج.ا.ایران این رژیم را به رسمیت نمی شناسد اونوقت می خواد در مذاکرات هسته ای ما هم نقش ایفا کند!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۳ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۳
چه پر رو