ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۸ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۲
اين گروه براساس نماد فراعنه رو نبايد ساده گرفت طي يك بررسي بعمل آمده اين گروه كه نماد يك چشم دارد به نظر ميرسد همان دجال است كه يك چشم دارد و بسياري از مردم دنيا به دنبال او هستند.بهتر است با موضوع واقع بين تر برخورد كرد و مقالات مربوطه در ابن زمينه را در اينترنت سرچ و بخوانيد.با تشكر
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۶ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۲
من که نفهمیدم ارتباط نمادهای صهیونیستی با خط تصویری مصری و هرم های سه گانه چیست. راستی مگر این مصری ها نبودند که یهودی ها را وادار به کوچ به اسرائیل کردند؟ نویسنده این کتاب اگر دیوانه نباشد، قصد داشته ما را بخنداند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۴۹ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۲
براي اگاهي از معناي اين نمادها به مقالات عبدالله شهبازي مراجعه كنيد. فكر ميكنم از اين كتاب محققانه تر ومفيدتر باشد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۵ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۳
به نظر من این جناب جیم تاکر هم عضو همان 110 نفر می باشد وگرنه چگونه ایشان توانسته اند با آن همه تدابیر امنیتی و مخفی کاری چنین گزارش کاملی را اونم هر ساله تهیه کنند و با وجود چنین تشکیلات مخوفی ایشان چگونه زنده ماندند و توانسته اند این گزارشات رو در قالب کتاب منتشر کنند؟ به نظر من این جناب جیم تاکر هم از خودشونه و هدف آنها از انتشار این کتاب ایجاد ترس و توهم در ملل مختلف می باشد تا راحتر بتوانند به اهداف خود دست پیدا کنند و همچنین القا کنند که قدرت بلا منازع دنیا می باشند و کل امور هستی در دست خودشان است ؛ در صورتی که قدرت خدا فوق همه قدرتهاست و همانگونه که خدا همتایان اینها در باستان (فراعنه) را نابود کرد آنها نییز به اراده الهی توسط مردان راستین نابود خواهند شد .
ناشناس
|
United States
|
۱۸:۳۹ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۳
دوستان به جای داد وقال یه سرچ تو گوگل به فارسی راجع به فراماسونری ونمادهای شیطان پرستی بزنید
ناشناس
|
United States
|
۲۲:۴۲ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۳
خيلي مسخره بود. از كي تابحال اهرام ثلاثه چند هزار ساله بعد از صهونيست و فراماسونها ساخته شده‌اند كه شده‌اند نجس؟ تازه فراماسونها معبد سليمان را قبول دارند و نه اهرام فراعنه مصر را. شكي ندارم كه اين آقا خودش جاسوس است و با اين كتاب قصد متفرق كردن اذهان مردم در مورد اصل قضيه را دارد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۹ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۴
چرت بود
ناشناس
|
United States
|
۰۱:۴۹ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۵
عقل سليم مي‌داند وقتي دزدي به دزدي خود با ميل و رغبت اعتراف كرد به احتمال زياد دارد جرم بزرگتري مثل قتل را مخفي مي‌كند. اگر قرار است اين فرقه فراماسونري مخفي باشد كه كدام عاقلي هرمي به اين بزرگي روي ساختمان نصب مي‌كند كه همه ببينند و لو بروند؟شكي نيست كه اين حرفها براي گل‌آلود كردن آب است. درضمن نزديك به همه مردم چند ميلياردي جمعيت دنيا چشم دارند، 2 تا هم دارند. اينجوري آنوقت بايد همه را مبلغ و طرفدار فراماسونها بخوانيم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۵ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۵
منم با نظر بقیه موافقم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۵ - ۱۳۸۸/۰۱/۲۵
دوستمون راست میگه....پس ساختمون جدید مجلس هم......آره؟
نظرات بیشتر