براي اولين بار تو عمر 40 ساله ام به مجلس به طور مستقيم گوش دادم !!!
اگه اينجوري كه بعضي از نمايندگان حرص بركناري وزير را ميزدن براي امور زندگاني مردم حرص زده بودنند - الان وضع معيشتي مردم اينگونه نبود !!
چرا اینقدر قضیه رو سخت میکنید. یه عده نماینده میخواهند یه وزیر رو استیضاح کنند. حالا یا از نظر تعداد رای آنها می چربه یا نه. وزیر هم اگر اینکاره باشه میتونه رای اعتماد مجلس رو دوباره بدست بیاره.
آقای علیلو و هر کس دیگری که در این جلسه با استیضاح موافق است ، نظر شخصی خودشان را اعلام می نمایند و لطفا نظر شخص را به جمع تعمیم ندهید. نظر مردم آذربایجان و اردبیل قطعا همان نظر آقای علیلو یا نمایندگان دیگر نیست دوستان. مردم غیور آذربایجان طرفدار سلامت رفتار و فرهنگ هستند و قطعا نمی توانند با وزیری که در این مسیر حرکت و پیشرفت خوبی داشته موافق نباشند!
حالا فرضاً بورسیه ها همه درست
من نمی فهم این آقایون که اینقدر از امرکیا و انگلیس و کانادا و ... بد میگن، چرا بچه هاشون رو میفرستن این شکور ها برای ادامه تحصیل؟ چار نمیفرستن روسیه و چین؟ اصلاً چرا همین جا تو دامان وطن نمیمونن؟