ناشناس
|
United States
|
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۶
نکته همین است که چرا وزارت علوم وقتی متوجه یک سوء جریان در رابطه با بورسیه‌ها شد، برخورد قانونی نکرده است. چرا زخم را نگه داشته است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۶
فکر کنم کوشکی استاد خواجه نصیر است نه تهران
ناشناس
|
Malaysia
|
۱۹:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۶
واقعیت اینه که مردم نه اصول گرایی هستن و نه اصلاح طلبی. مردم فقط گرفتار قدرت طلبی این دو گروه هستن که سر تصاحب پستهای وزارت و وکالت با هم دعوا دارن.
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۶
این آقای دکتر کوشکی مانند بسیاری از همفکرانش به کلی گویی بسند کرده ، وارد مصادیق نمی شود و در نهایت حرف دل خود را که با توجه به پیشینه ایشان قابل پیش بینی است نمی زند. خیلی هم استادم استادم می کند . فکر کنم استادیار صفر کبلومتری بیش نباشند که احتمالا از طریق رانت های رایج دولت قبلی در دانشگاه استخدام شده اند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۶
محمد صادق کوشکی !! شما !! متخصص اظهار نظر در همه زمینه ها اقتصادی سیاسی فرهنگی و . ... فعالیت گسترده در شبکه 3 خبرگزاری فارس تسنیم باشگاه خبرنگاران و حالا تابناک !
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۶
احتمالا خودش (کوشکی ) ازاین بورسیه های ویژه است که از ترس داره این حرفها رو میزنه
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۶
به نظر من تعصبات بیجا باعث شده کوشکی چشمش را روی حقایق ببندد،کوشکی عزیز فرجی دانا خسارتهای ویران کننده ای که دولت قبل به دانشگاه ها رو زده رو داره درست میکنه ،از دستاوردهای وزیر علوم سابق این بود که میگفت رشد علمی چندین برابر شده اما نمیگفت که همین فارغ التحصیلان که میان بیرون باید بیکار بچرخند. فضای دانشگاه ها رو امنیتی و سیاسی کرده بود .
علي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۶
آقايان، شما كجايه كاريد استيضاح كنندگان خودشان از راند استفاده كردن و اكثرا طرفدار احمدي نژاد هستند. حقيقت تلخ هستش
علی رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۶
خیلی هم بی انصافی نکنید بعد از انتخابات 88 آقایون فکر میکردند برای ابد وزارت علوم را در دست خواهند داشت لذا فقط تعداد محدود و بسیار کمی یعنی 3000 نفر را بهشون بورسیه دادند بنده خداها فکر نمیکردند که بعدا گندش درییاد و الا اینکار رو نمیکردن حالا هم بخشش از بزرگتره ول کنید اونا هم درس بخونند درسته بنده خدا ها استعداد نداشتند که از طریق قانونی قبول بشن ولی خوب خانواده که دارن کم بهشون گیر ندین دیگه اونایی هم که حقشون خورده شده هم بیخیال شن دیگه بابا یک دکترا که ارزش نداره آدما واسه هم شاخ و شونه بکشن!!!!
حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۶
ا یا وظیفه جدیدی برای قوه مقننه تعیین شده است که اقای دکتر می فرماید استیضاح بخاطر انتصاب افرادی است که مشکل امنیتی دارند ایا تشخیص این موضوع بر عهده نهاد هایی چون وزارت اطلاعات است یا مجلس ......
نظرات بیشتر