خیلی خیلی پیشنهاد خوبیه
ای کاش مسولین هم به اندازه ما و شما به فکر بودند
سلوبلمی
|
|
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
1
3
پاسخ
اگر این کار انجام میشد واقعا جلوی قاچاق آن گرفته میشد.یا به حداقل می رسید.گزارش خوبی بود و حرف تازه ای برای گفتن داشت کاش مسئولین رسیدگی می کردند وکاش چنین گزارش هایی از رسانه ملی هم پخش می شد.
ناشناس
|
|
۰۸:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
1
3
پاسخ
حداقل بفرمایید اسم کشور ی که جهان سومی نیست ولی دارای آثار باستانی فوق العاده هست ؟ اگر تمام پول نفت را هم به جستجوگران آثار باستانی ایران بدهیم با ز نمی توانیم به هدفمان که حفظ آثار باستانی است برسیم
یک جو انصاف
|
|
۰۸:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
0
3
پاسخ
بسیار درست گفتید
قانون فعلی در مورد گنج با قوانین اسلام زاویه دارد.
در مورد معادن هم همینطور است که اگر معدنی در ملک کسی پیدا شد آنچه طبق قوانین اسلام بر عهد صاحب آن ملک است پرداخت خمس است.
قوانین فعلی در این موارد و بسیاری موارد دیگر متأثر از دیدگاههای کمنیستی و چپی است که در زمان پیروزی انقلاب ذهنیت انقلابیون را متأثر کرده بود
ما تنگ نظریهای خود را به پای اسلام نوشته ایم و نتیجه آن این قوانین عجیب و سرمایه هراسی شده است در حالی که خدا فرموده آن کس را که بخواهد بی حساب روزی می دهد ولی ما این مبانی را به کنار گذاشته ایم و آلوده به انواع بد گمانیها و سوء ظنها شده ایم و مسیر توسعه کشور را تبدیل به راهی بسیار صعب العبور کرده ایم.
ناشناس
|
|
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
12
1
پاسخ
خیلی ببخشیدا حق جویندگان را از جیب شما بدهیم. اونقدری که جویندگان می خواهند همچین هم کم نیستاااااااا. حسابش رو کردی یا از حساب و کتاب بی خبری؟
مهدی رسولی
|
|
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
5
12
پاسخ
خروج آثار باستانی از ایران بهترین راه برای حفظ آنهاست مگر هم اکنون اثاری همچون مقبره کوروش و تخت جمشید گنج نامه همدان و و غیره به خوبی محافظت می شود حتی یک شیشیه کوچک برای جلوگیری از فرسایش بیشتر و یا یادگاری نوشتم مردم فهیم هم ندارند. وقتی به موزه لور فرانسه می روید اشک در چشمانتان جمع می شود و تازه می فهمید که چه تمدنی داشتید.
ناشناس
|
|
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
1
3
پاسخ
كيه كه به اين حرفاگوش بده، مسايل ديني براخيلي ها شده ورد زبون كمترين اهميتي بهش نميدن!!!!
محمد
|
|
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
1
6
پاسخ
ملیونها نفر از مردم ایران در خانه های خود قطعه ای از گنج ( سکه ـ طلا_ ظروف قدیمی _ مجسمه _ تیرو کمان _ سنگهای تراش خورده و.... دارند اما دنبال خارج نمودن آنها از کشور می باشند. باید قانون یافتن گنج عوض شود . در روستای ما پنهانی شبانه گنج حفاری می کنند .
ناشناس
|
|
۱۰:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
0
7
پاسخ
گنجهای که دولت مصادره میکنه جی میشه؟
رضا
|
|
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
1
7
پاسخ
آفرین تابناک به مطلب خوبی اشاره کردی.روزانه هزاران سکه طلا در طلافرئشی های ایران قیچی و سپس ذوب میشه و به قیمت طلای خام فروخته میشه
ای کاش مسولین هم به اندازه ما و شما به فکر بودند