ماايرانيها ميگوئيم انرژي سالم هسته اي
کج انديشان جنگ طلب مي گويند سلاح هسته اي؟............ مرگ بر اين تفکر نفرت آميز!
ناشناس
|
|
۱۲:۱۱ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۸
0
0
پاسخ
لطفا شعار ندهید. انرژی هسته ای بهتر است یا صلح و عزت؟
ناشناس
|
|
۱۲:۲۳ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۸
0
0
پاسخ
\خودتونو گول نزنيد ، انرژي سالم هسته اي ديگه چه حرفیه ؟
ناشناس
|
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۸
0
0
پاسخ
اين جمله اوباما من را ياد پيش بيني سايت تابناك در مقاله سال گذشته با نام صداي خروس اوباما انداخت كه انجا نوشته بوديد :
" در اين نيمه شب سياه و باراني به اين فكر ميكنم كه اوباما با اين تحريك احساسات مسلمانان در آينده چند تا سخن قشنگ از دين و پيامبر ما بزند و ما يادمان رود كه مسلمانيم و تولي و تبري از فروع دين ماست! آنگاه داد بزنيم كه: آب در كوزه و ما تشنه لبان ميگرديم / يار در خانه و ما گرد جهان ميگرديم! "
ناشناس
|
|
۱۲:۳۷ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۸
0
0
پاسخ
آقای اوبامای باهوش از کجا تشخیص داده که ایران دنبال سلاح هسته ای است؟ حدس زده یا خواب دیده؟
ناشناس
|
|
۱۲:۴۱ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۸
0
0
پاسخ
دوستاني كه نظر خود را اعلام نموده ايد لطف كنيد و به نمايندگي از ملت ايران پيغام نگذاريد و صرفا نظر خود را بيان كنيد.
ناشناس
|
|
۱۳:۱۹ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۸
0
0
پاسخ
من واقعا نمی دانم که ایران بابت کار آمریکا در خصوص سرنگونی طالبان و صدام ناراحت هستند. انصاف و تعقل هم خوب چیزی هست مگر طالبان اواخر با ایران سرجنگ نداشت. این اقا که حالا یک ذره منطقی هست چرا نباید باهاش صحبت کرد، ما که چیزی از دست نمی دهیم. اگه دیدیم منافعمان تامین نمی شود هرآن مذاکرات را قطع می کنیم. حداقل دنیا می فهمد حرف ما راست هست آمریکاییها دنبال زورگویی هستند.
ناشناس
|
|
۱۳:۴۵ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۸
0
0
پاسخ
می دونم که هیچ کدام از حرفامو منتشر نمی کنید اینم روش! اما اینو بگم که این مرد(اوباما) هر چی که میگه درسته. بهتره به حرفهاش گوش کنید تا اینکه چشم بسته ردش کنید.
ناشناس
|
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۸
0
0
پاسخ
صلح خاور میانه اگر آمریکا دست از بلند پروازی هایش بر دارد محقق خواهد شد.
ناشناس
|
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۸
0
0
پاسخ
من سخنان اوباما رو در مجلس ترکیه شنیدم خیلی جالب و روشنفکرانه همراه با احترام و خضوع و منطقی نسبت به مسلمانان سخن میگفت و این برام جالب بود.
کج انديشان جنگ طلب مي گويند سلاح هسته اي؟............ مرگ بر اين تفکر نفرت آميز!