تو کشور عزیزمان ایران اگه یک محصول بطور سالم تولید شه باید خدا رو شکر کرد.
همه تولیدات مضر هستند.. آمار بالای سقط جنین و مرگهای ناگهانی در این چند ساله یکی از دلایل ناسالم بودن محصولات است.
بنام خدا- حتی به فرض امکان قانونی افزودن روغن پالم به شیر، بدلیل عدم درج این موضوع بر روی بسته بندی تخلف و تقلب در فروش محصول روی داده است. از مدعی العموم تقاضا دارم به صورت ویژه رسیدگی نماید.
بر اساس محاسبه خودم تا بحال بیش از 4 کیلو روغن پالم به خورد نوزادم داده ام!! لطفا رسیدگی شود
تابناک موضوع استفاده از روغن پالم در انواع روغن های خوراکی را هم پیگیری کنید.
این روغن های خوراکی و سرخ کردنی ترکیبی از روغن سویا، کلزا، آفتابگردان و پالم هستند.
البته با توجه به قیمت پایین تر پالم، احتمالا درصد این روغن باید از همه بیشتر باشد.
همیشه فکر می کردم این روغن های گیاهی از همه سالم تر هستند!