صرف نظر از نیات نویسنده سئوالات لازم است آقای موسوی به این سئوالات پاسخ دهند تا دغدغه های اشخاص رای دهنده برطرف شود.
ناشناس
|
|
۱۳:۱۸ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۷
0
0
پاسخ
به ابن آقا بفرمائید زیاد فکر نکند باقی موهایش هم خواهد ریخت
ناشناس
|
|
۱۳:۴۳ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۷
0
0
پاسخ
باتوجه به شرایط کشور هر کسی که ذره ای دلسوزی داشته باشد باید کاری کند .بنظر می رسد ایشان به این احساس رسیده اند.که دیگر نباید دست روی دست گذاشت،تا وضع از این بدتر شود.
ناشناس
|
|
۱۴:۱۵ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۷
0
0
پاسخ
بي انصاف مردم را احمق حساب نكن سلامت انتخابات درتمامي دوره ها امري مسلم بوده ولذا هم آقاي خاتمي انتخاب شد وهم آقاي احمدي نژاد منتخب مردم قرار گرفت (نه در آمد)
ناشناس
|
|
۱۵:۲۵ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۷
0
0
پاسخ
آقای احمدی حال و روز نوشته جهت دار شما كاملا از محتوی پیداست پس لطفا ادای بی طرفی را با درج "این نوشته بدون هر گونه جانبداري است" را در نیاورید." پيروزي خاتمي در خرداد ماه سال هفتاد و شش از يك حيث و درآمدن محمود احمدي نژاد در تيرماه هشتاد و چهار !!!" چطور آقای خاتمی در انتخابات پیروز میشوند اما آقای احمدی نژاد رابیرون آمده مینگارید.! باید هم به خاطر پست هایی كه از امثال شما گرفته اند این چنین سوز و گداز كنید. ناله شما برای خاتمی یا موسوی نیست شما برای خودتان ناله میكنید. تابناك هم كه این نظرات را درج نمیكند اما شما حتما میخوانید.
ناشناس
|
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۷
0
0
پاسخ
"( پيروزي )خاتمي در خرداد ماه سال هفتاد و شش از يك حيث و (درآمدن )محمود احمدي نژاد در تيرماه هشتاد و چهار !!!" آقای احمدی، همین جمله جهت دار بودن نوشته شما را معلوم میكند. شما بیشتر برای پست از دست رفته خود مینالید تا برای خاتمی یا موسوی.
ناشناس
|
|
۱۵:۴۳ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۷
0
0
پاسخ
واضح است که قصد تخریب شخصیت والای میرحسین را دارید ولی حواستان باشد میرحسین محبوب دل امام راحل بود سعی کنید که در عمل اصولگرا باشید شما ظاهرا تنها برچسب اصولگرایی را یدک می کشید و در جهت رسیدن به مقام به تخریب شخصیت ارزشمند یار محبوب امام می پردازید آیا این است مفهوم اصولگرایی؟!!!
ناشناس
|
|
۰۰:۴۲ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۸
0
0
پاسخ
باسلام ورود به صحنه ي سياسي يك واجب كفايي است و اين كه ايشان در اين برهه وارد ميدان انتخاباتي شده اند نبايد موجب تعجب شود در ضمن خود مولي امير المؤمنين ( ع ) نيز قريب 25 سال از صحنه ي سياسي بيرون بودند .قدر مسلم ايشان موسوي 20 سال پيش نيستندو با شعاري كه ارائه نمودند ازهمه ي افرادشايسته ي جامعه بهره خواهند برد .
ناشناس
|
|
۰۸:۴۵ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۸
0
0
پاسخ
فعلا میر حسین بهترین گزینه هست
ناشناس
|
|
۰۹:۵۱ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۸
0
0
پاسخ
با سلام بنده نويسنده ي محترم مقاله را نمي شناسم. اما به عنوان كسي كه دستي به قلم دارد تحليل ايشان را بسيار منسجم ديدم. پرسش هاي مطرح شده در ذهن همه ي ايرانياني كه از وضعيت كنوني كشورنگران بوده و ادامه ي سياست هاي فعلي را موجب فروپاشي ميدانند مطرح است. خدا كند