شرکت ها بیمه گر و خریدران بیمه بیمه گذارن نماینده عزیز
محمد مجيدي
|
|
۰۸:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
0
9
پاسخ
اگر توانستيد مسئله خودرو را حل كنيد مي توانيد مسئله بيمه اش را هم حل كنيد البته براي حل مسئله بيمه خوررو مثل مسئله قيمت آن مدت زيادي وقت داريد مثلا بيست تا سي سال
ناشناس
|
|
۰۸:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
1
10
پاسخ
مساله دیگر این است که حتی اگر یک خسارت کوچک در حد 200 هزار تومان داشته باشید کل تخفیفات چند سال شما پاک می شود!
ناشناس
|
|
۰۸:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
0
9
پاسخ
فعلا وقت هست، زیاد عجله نکنید!
ناشناس
|
|
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
0
14
پاسخ
معلومه که یکی از نماینده ها تازگی ماشن فروخته....
reza
|
|
۰۸:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
0
9
پاسخ
لطفا اطلاع رسانی فرمایید در حال حاضر بزرگترین معضل بیمه نامه های شخص ثالث 1- پایین بودن حداکثر خسارت مالی (براساس قانون موجود افزایش سقف مالی بیمه باید به همراه افزایش تصاعدی دیه انجام پذیرد که مبلغ هنگفتی را شامل می شود.) و 2- عدم پوشش افت قیمت می باشد(با توجه به الزام شورای حل اختلاف به پرداخت آن از سوی مقصر حادثه، و عدم پرداخت آن توسط شرکت های بیمه )، که با توجه به افزایش روز افزون تردد خودرو های خارجی گران قیمت و مالکان عمدتاً ... مسبب بروز مشکلات عدیده ای شده است.
ناصر ارغوانی
|
|
۰۹:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
0
6
پاسخ
سلام
بنده 5 سال خودروی پژو پارس متعلق به شرکت را در اختیار داشتم و پس از 5 سال از شرکت خریدم.حالا شرکت بیمه دانا نه تخفیف عدم خسارت 5 ساله خودرو مزبور را در بیمه بدنه و شخص ثالث که ناشی از رانندگی صحیح اینجانب با خودروی مذکور بوده را لحاظ ننموده و دو فقره بیمه نامه بدنه و شخص ثالث بدون تخفیف پنج ساله صادر نموده و اینجانب را نقره داغ نموده است !مستندات موجود است لطفا" پیگیری فرمائید.
با تشکر - ارغوانی
وژدان بیــدار
|
|
۰۹:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
1
10
پاسخ
زبونه ، استخوان که ندارد ، به هرطرف بچرخونی رأی بیشتری جمع می کنی!
بنده خدا
|
|
۰۹:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
0
10
پاسخ
با سلام
ما یک ماه پیش تصادف کردیم، مقصر بیمه توسعه داشت، هنوزم که هنوزه پول تعمیر ماشین رو ندادن...
می گن بیمه ورشکست شده برید شکایت کنید دادسرا.
آخه این سر دووندن نیست؟؟؟
ناشناس
|
|
۰۹:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
0
12
پاسخ
يك ماده قانوني بيشتر نمي خواهد و آن هم بيمه نامه شخص ثالث بر اساس راننده باشد نه خودرو
الان بسيار مسخره است خودرو پر ريسك پرايد ارزانترين حق بيمه را دارد و خودروهاي كم ريسك و ايمن داراي حق بيمه بيشتري هستند اين يعني چه؟
بايد اساس محاسبه حق بيمه راننده باشد و نوع خودرو با يك ضرين منطقي بر حق بيمه اعمال گردد