ین قاضی دادگستری ایلام با تاکید بر اینکه متاسفانه جوانان ما راحت طلب شدهاند، تصریح کرد: جوانان امروزی آن گونه که باید تن به کار نمیدهند و منتظر هستند دو دستی هرچه که نیاز دارند به آنان تقدیم شود ????????????!!!!!!!!!!
ناشناس
|
|
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۱
9
8
پاسخ
خلاصه ش:
ضعف آموزش دینی/ازدواج های خیابانی و راحت طلبی جوانان...!
نه اینکه کار نیستاااااا......... کار هست، جوونا راحت طلب شدن نمیرن سر کار غیرمرتبط با رشته شون
ناشناس
|
|
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۱
1
32
پاسخ
این چیزها که این آقا می گه توهین به قشر جوان هست. آقایان یکی از 30 تا شغلی که در اختیار دارند به جوانی بدهند ببینند چگونه کار می کند. آقایان بعدا از ظهرها هم در 2 تا شورای حل اختلاف کار می کنند بعد می آیند و از راحت طلبی جوانان سخن می گوید. خیر آقا جوانان راحت طلب نیستند. یک عده ای طمعکار و بخیل و انحصار طلبند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۱
بخدا مطلب واقیت داره من دیدم این مورد رو
ناشناس
|
|
۱۴:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۱
15
1
پاسخ
مهم ترين و صحيحترين بخش صحبتهاي ايشان همين است كه جوانان امروزي تن به كار نميدهند و منتظر هستند دو دستي هرچه كه نياز دارند به آنان تقديم شود.
ناشناس
|
|
۱۵:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۱
1
27
پاسخ
عاشق شدن خیابانی دیگه چه صیغه ایه؟ به هر حال زن و مرد یک جایی با هم آشنا می شوند. خیابان و بیابان نداره! علتش اینه که هورمونهای جنسی ناگهان افزایش ترشح پیدا می کنند و جوانها امیال جنسی را با عشق اشتباه می گیرند. البته مختص ایران هم نیست. یک اموری طبیعی است و قسمتی از خلقت انسان است که باید در موردش آگاهی داده شود. بعضی ها هم غیر قابل اجتناب هستند. جوان هم سرش به سنگ می خوره و دوباره بلند می شه. مگه طلاق حرامه؟ در قرآن یک سوره مربوط به طلاق داریم.
میثم
|
|
۱۵:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۱
3
29
پاسخ
آخه چرا هیچوقت تاثیر مسائل جنسی رو مطرح نمیکنین تو بحث طلاق