این نظر سنجی گالوپ با توجه به برنامه های شادو فرح بخش صدا وسیما و مراسم های شادی آفرین عمومی که هر هفته و حتی بعضا هر روز در شهرها برگزار می شود و برگزاری گسترده کنسرت های موسیقی در تمام محلات شهرها . حتما دروغ است!
ناشناس
|
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۴
8
188
پاسخ
پ ن پ شاد شادیم
hichkas
|
|
۱۲:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۴
7
128
پاسخ
من هميشه براي رسيدن به چيزي كه نياز داشتم نفر آخر بوده ام و مدام غمگين و افسرده بوده ام و هيچ كس هم راضي نبود تا جايش را با من عوض كند، هر چند در نوبت خود نيز به نياز خودم هم نمي رسيدم.
به همين خاطر تا به الان بسيار شوق سفر به آخرت را دارم، اما گويا به من الهام شده است كه در آن نيز باز هم نفر آخر شده ام. حالا اينبار اين من هستم كه حاضر نيستم تا جايم را با ديگران عوض كنم.
ایرونی
|
|
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۴
11
154
پاسخ
سوال: آیا ایران غمگینترین کشور جهان است؟
جواب: بله
آفرین سوال بعدی
آیا میدانی بلندترین کوه ایران چه نام دارد؟
جواب: بله
آفرین سوال بعدی..........
همینطوری نوشتم چون خیلی شادم الان
علی
|
|
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۴
7
201
پاسخ
نظرسنجی خارجی هارو ول کنید. خودمون بهتر میتونیم قضاوت کنیم. ما واقعا ملت شادی هستیم؟!!!!!!!
محمدرضا
|
|
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۴
5
183
پاسخ
نیازی به نظزسنجی گالوپ یا هر سازمان دیکر نیست. چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟ همه اوضاع را می دانسم. بهتر است واقعیت ها را بپذیریم. نه این که با پاک کردن صورت مساله همه چیز را انکار کنیم. به جامعه نگاه کنید، تعداد تصادفات در سال، تعداد اعدام ها در سال، تعداد قتل های عمد در سال، تعداد زندانیان، تعداد چک های برگشتی، تعداد طلاق، تورم، ارزش پول و قدرت خرید، حقوق کارمند و کارگر، قیمت مسکن، هزینه درمان، هزینه تحصیل، هزینه یک مسافرت بسیار ساده به استان همسایه، تحریم ها و و و و و و و. حالا بگویید رتبه ایران چند است؟
داود
|
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۴
5
172
پاسخ
اگر دوست داری از ما بپرس که داخل داریم زندگی می کنیم. به نظر من این آمار درست است و ایران کشوری غمگین است.
ناشناس
|
|
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۴
9
217
پاسخ
دروغ نیست راست گفته ... ملتی که به گریه کردن بیشتر از شاد بودن اهمیت میده معلومه که یا افسردست یا غمگینه ...