مربي بچه من كه از قضا خواهر رييس مهد كودك بود چنان رفتار وحشيانهاي با بچهها داشت كه باعث شده پسر من در سن دوازده سالگي هنوز ترسو و با استرس باشد. اين رفتار مربي را بعدا پسرم به من گفت چون آنقدر ترسانده بودشون كه جرات گفتن نداشت.
واقعا برای کسانی که صورت مسئله را با نرفتن خانم ها به سر کار حل کردن متاسفم. من و همسرم هردو تحصیلات دکتری داریم البته خوشبختانه بچه نداریم. هر دو استعداد درخشان بوده ایم و من به عنوان یک انسان برای خودم اهداف و آرزوهایی داشتم و دوست دارم در اجتماع حضور داشته و از دانسته هاو نتیجه یک عمر تلاشم استفاده کنم.آیا چون امثال این خانم در مهدها حضور دارند من نباید سرکار بروم؟متاسفم که مانند دوره قاجاریه فکر می کنید. یادتان رفته است که ما متخصصان و محققان برجسته ای داریم که خانم هستند.آیا می شود جای همه اینها را پر کرد؟فقط به خاطر اینکه قانون و ارگانی نیست که به کار این مهدها نظارت کند؟از پیام های بعضی از شما عزیزان اینطور فهمیدم که برای اینکه مشکلات جامعه حل شود من به عنوان یک زن، هم باید مادر باشم، هم معلم، هم مربی فوتبال، هم بقال، هم نانوا، هم متصدی خانه های فرهنگ و غیره. چون در هر جایی از این مکان ها ممکن است به فرزندان ما آسیب برسانند، تجاوز کنند و یا آنها را شکنجه نمایند.
مردم با توهم زندگی میکنن
اخه با این درآمد اندکی که مربیان مهد دارن میدن توقع دارید فوق لیسانس روانشناسی تو مهد ها باشه
تابحال اصلا یه مهد تو عمرتان دیدید؟
ما یادگرفتن چشمامو رو ببندیم بعد همه چیز که داغون شد بپرسیم چی شد چرا اینطوری شد !
یکی از اشناهای ما یه چنین فیلمی از یکی از مهد کودها تهیه کرده بود ولی از ترس اینکه به جرم فیلمبرداری غیر مجاز از مکان خصوصی و عدم رسیدگی مناسب از طرف دادگاه و درد سر های ناشی از ان فقط و فقط فرزندش به مهد دیگری منتقل نمود . واقعا امکان ریسدگی به چنین مواردی در کشور ناممکن است
کتک زدن ، دادن قرص و شربت خواب آور به بچه ها جای خوب مساله است .
اگر خدایی نکرده یه آدم سادیسمی هم باشه و بچه رو آزار جنسی بده چی ؟؟؟
من خودم به شخصه با این وضعیت اقتصادی بچه دار نمی شم تا وقتی که مطمئن شم می تونم تو خونه بمونم و سرکار نرم و تمام انرژی و وقتمو برای بچه ام صرف کنم
این خانومم باید به بیمارستان روانی منتقل بشه ، 2 -3 بار با همین وضعیت بهش دارو و غذا بدن تا دیگه از این غلطا نکنه ....
خودم کارمندم وخانومم خانه دار،وخونه ام همیشه گرم وفرزندم تربیت شده مادرش آی چه کیفی داره این زندگی$ واگه خانوم کارمندباشه توام میشه بادردمعده ،بی حوصلگی وآخرش هم تربیت بچه میشه این ؟