نظیر همن جریان در اهواز اتفاق افتاده که معروف به پرونده سیدها بود. این ماجرا زمانی ضرر میدهد که زنجیره پول دادن و پول گرفتن قطع شود. در اصطلاح ربح مرکب است.با سپردن مداوم پول در یک حساب بانکی ، طرف از سود این حجم عظیم پول ، مقداری از سود حاصله را به متقاضی میدهد و اصل پول هم سرجایش است. سیستم بانکی کارامانت داری را برای طرف انجام میدهد.با این روش کسی ضرر نمی کند تا زمانی که جریان پول سپاری متوقف شود.از نظر قانونی ورود قوه قضاییه به ماجرا خلاف قانون بیع شرط است.چون شرط صحت معامله رضایت طرفین است که این شرط حاصل شده است.گرفتاری فقط زمان قطع پول ریزی پیش می آید.
چهار سال پیش یکی از اقوام من که ساکن بوشهر بود از من خواست درباره این موضوع تحقیق کنم. ظاهرا افرادی که در این زنجیره درگیر بودند، برای توجیه سود غیر قابل باور سرمایه گذاری، ادعا می کردند که این سرمایه گذاری در یک شرکت نفتی انجام می شود. سایتی را هم راه انداخته بودند که متن انگلیسی آن از روی سایت یک شرکت بزرگ نفتی دیگر کپی شده بود. همین اشتباه باعث شد من متوجه کلاهبردار بودن آنها شده و به فامیل خویش بگویم که هرگز پول خود را به آنها ندهد.
مثل همین ماجرا که تقریبا 9سال پیش درخوزستان اتفاق افتاد که چنین افرادی به مدت یک سال پول مردم رامی گرفتند ومسئولان هیچ واکنشی نشان ندادندووبعدازآنکه فرارکردند(نمونه اش شخصی به نام عیاشی است که تحت تعقیب است)مردم هم فرم پرکردندوهم شکایت اماتاحالا هم پولشان راپس نگرفتند
مشابه همین اتفاق و با بودجه ای تقریبا دوبرابری توسط شرکت .... در اصفهان اتفاق افتاده است ولی جالب آنکه سه سال است نه رسانه ها و نه دادگستری به این موضوع وارد نمی شوند و مردم همچنان در سر درگمی به سر می برند و ارزش پول آنها هم یک سوم شده است.
واقعا همه مردم بوشهر به شکلی درگیر این ماجرا هستند از قوه قضاییه برخورد جدی شفاف و سریع را خواستاریم و از زحمات همه تلاشگران مبارزه با مفاسد تشکر می کنیم