به من چه؟ همون بهتر که شخم خورد. میراث میخوام چیکار؟ از همه تون متنفرم. اصلا امیدوارم یک شهاب سنگ عظیم به زمین برخورد کنه و همگی با هم دود شیم. چه صحنه لذت بخشیه وقتی برخوردش را تماشا میکنم.
معلوم نيست كه چرا نويسنده اين سؤال را مطرح نكرده كه تابحال باستان شناسى كشف نكرده بود و مثلا " در اكتشاف و باستان شناسى ضعيفيم . آيا تا روز قيامت بايد بهيچ جا دست نزنيم ، شايد كوزه شكسته اى نهفته باشد ! و اصلا" چه ارتباطى به تكنيك سد سازى دارد،؟
تفکر آقای محمد جعفر تفکر غالب مدیران این کشور است. بله اگر این چهار تا پیاله شکسته و... نبود هویت ملی چه معنایی داشت. در بسیاری از مناطق دنیا برای یک سند کوچک یا به قول شما همین پیاله شکسته هزینه های هنگفتی می نمایند ولی به نتایجی هم نمی رسند. تجربه نشان داده که اغلب سدهای احداثی نتایج دهشتناک زیست محیطی و اجتماعی ببار آورده اند. نمونه اش دریاچه ارومیه و دهها دریاچه مشابه دیگر. البته بنده مخالف توسعه نیستم ولی توسعه پایدار و با مطالعه!!!
قدیمی ها بهتر بودند یا ما .. توی 2000 یا 3000 سال کلی چیز مدفون شده و سالم مانده طی 100 سال و بویژه طی این 10 سال اخیر هر چیز سالمی که داشتیم رو خراب کردیم
تا مردم اگاه به ارزش میراث فرهنگی نشوند و تا زمانی مسولانی که عامل این خرابی ها هستند، توبیخ و بر کنار نشوند، این تاراج و نابودی ادامه خواهد یافت. باید مسولانی، که دستور سد سازی می دهند،ارق ملی داشته باشند و اگاه به تاریخ و میراث فرهنگی. ولی بدبختانه، کسانی مسولند که نه ارق ملی ندارند و نه دانش سد سازی. این گروهی که کمر همت به نابودی تاریخ ما بسته اند یا نادانند و یا پول جلوی چشمشان است و یا خاینین به ایران و تاریخش هستند، تا به امروز این سد ها جز زیان چیزی برای مردم نداشته. ایا درج می کنی یا سانسور؟
اگر سدسازان مي دانستند كه براي تخريب محيط زيست مديون نسل آينده هستند هيچ وقت اين كار را نمي كردند.
سد داريان باعث از بين رفتن بزرگترين چشمه آب شيرين ايران (چشمه بل) مي شود. اين يك فاجعه جبران نشدني است.
باید برای بعضی از تفکرها تاسف خورد زیرا مهم چند پیاله شکسته نیست مهم فرهنگ وتمدن گذشته یک ملت است که مایه سربلندی و افتخار میباشد وباعث پشتگرمی برای موفقیت های بعدی است .همین فکرها را داشتیم که الان اینجاییم