کارلوس کیروش باید حفظ بشه!
جلوی نظر دادن این ب استلاح فوتبالیا هم باید گرفته بشه
abbbas
|
|
۰۷:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
1
12
پاسخ
ما نیاز به مربیان خارجی در باشگاههایمان داریم . تا لیگ قویی نداشته باشیم وضعیت به همین شکل خواهد بود.
ناشناس
|
|
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
1
10
پاسخ
وقتی مربیان وطنی نمی توانند در 9 ماه میزان دوندگی بازیکنان ایرانی را به 10 کیلومتر برسان ولی این آقا در دو ماه به این میزان دوندگی می تونه برسانه باید به مربیان وطنی ماهی ا الی 5 میلیون بدن و به کی روش 4 الی 5 میلیارد تومان فقط تومان بدن نه به دلار و نه به ریال فقط تومان.
ناشناس
|
|
۰۹:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
1
9
پاسخ
عجب پولهای بی زبونی میگیرن!!!
آخه رو چه حساب ؟ رو چه قانون؟ فوتبال ما مگه کجای دنیاست ؟ یعنی چی؟؟؟
ناشناس
|
|
۰۹:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
1
10
پاسخ
واقعا گل گفتی. این فوتبالیست های داخلی که هنر خاصی ندارند، خودشان میلیاردر هستند اون وقت کی روش با این سابقه بین المللی و رزومه ای که حداقل از داخلی ها خیلی بهتر است زیاد می خواهد؟ البته در این که باید با مسئله قرارداد ایشان منطقی و به دور از احساس برخورد شود و تا حد ممکن رقم درخواستی او واقعی و تعدیل شود هیچ شکی نیست اما واقعا این بازیکنان بی هنر داخلی که اینقدر متوقع هستند و چسبیده اند به پول بی زبان فوتبال دولتی، بهتر است در این زمینه زیاد اظهار فضل نکنند و سرشان به کار افزایش رقم قراردادهای چرب و نرم خودشان گرم باشد!
محسن
|
|
۰۹:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
1
6
پاسخ
خوشم اومد، گل گفتی بخدا!!!
اميد
|
|
۰۹:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
1
7
پاسخ
بيشتر از چيزى كه طلب كرده سود ملت بيشتر است
مهدی
|
|
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۰
2
6
پاسخ
اتفاقا امروز صبح توی رادیو همین بحث بود و یه کارشناسی که استاد دانشگاه هم بود! گفت که "چرا این همه استعداد داخلی رو می خواهیم نادیده بگیریم و قرارداد کی روش رو تمدید کنیم."
یکی نبود به این بنده خدا بگه که استعدادهای داخلی ما توی فوتبال بیشتره یا ژاپنی ها؟ و آیا ما بهتر برای کارهامون برنامه ریزی می کنیم و بازم یا ژاپنی ها؟ که دوباره مربی خارجی درجه 1 آوردن.
جلوی نظر دادن این ب استلاح فوتبالیا هم باید گرفته بشه