چه جالب ! من هم به شدت با حق و حقوق توی صف موافقم و همیشه به اون احترام گذاشتم و رعایتش کردم، ولی باز هم متوجه این مسئله توی تبلیغ نشدم!!! کمی فکر کردم به این نتیجه رسیدم که احتمالا به واسطه آن است که مکررا با این صحنه مواجه میشم و دیدن اون واسم عادی شده طوری که به روزمرگی تبدیل شده و باعث شده در عین مشاهده اون نتونم ببینمش.
مطمئنا ناتوانی در تشخیص مساله گرفتاری در آن است به مانند کبک. یا به انجام آن و یا به دیدن آن اعتیاد پیدا کرده ایم، تا جایی که اگر با یک صف مرتب و مانند آن روبرو شویم، جا خورده و متعجبانه از خود و دیگران می پرسیم "اینجا ایرانه!!!؟؟"
سجاد
|
|
۱۹:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۶
21
3
پاسخ
تابناک دشمنیتو بذار کنار
رضا
|
|
۲۰:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۶
1
25
پاسخ
من دیگه تلویزیون نمیبینم :(
محمد
|
|
۲۰:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۶
0
32
پاسخ
اگه اونقد فروش داره که صبح اول وقت تو هر فروشگاهی تمام میشه پس چه نیازی به تبلیغات داره؟
و اگه واقعا کالایی نایابه آیا بهتر نبود به جای رقابت "گذشت" رو نشون میداد.
اینجور تبلیغا تاثیرش هم منفیه
ناشناس
|
|
۲۰:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۶
2
20
پاسخ
مطمئنا همین تولید کننده و کارگردان تبلیغ هم "به هر قیمتی شده" این تبلیغ را ساخته و مجوز گرفته اند!!
ناشناس
|
|
۲۰:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۶
0
29
پاسخ
موافقم . تبلیغات ما مسخره ترین تبلیغات دنیاست. کلی گل و سنیل و ظرف و ظروف نشون میده آخرش بانک ... در خدمت شماست
ناشناس
|
|
۲۰:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۶
41
6
پاسخ
تابناک همش زر می زنه!
کار خاصی در جهت رفع مشکلات هم انجام می دی؟
خوبی های داخل مملکت رو هم نشون می دی؟
ناشناس
|
|
۲۰:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۶
11
4
پاسخ
مدعی مر دیو را منکر شود
در همان دم سخره دیوی بود
برادر جان یواش تر , یک بی توجهی از یکی سرزده دیگه لازم نیست اینقدر اب و تابش بدین و داد و هوار راه بندازین . یواش تر هم میشه گفت که بوی مهر و دوستی و حسن نظر بیاد نه اینکه ..... ضمنا صف همه جای دنیا هست بخاطر اینکه هیچ جای دنیا طراجی برای زمان شلوغی حداکثر انجام نمیشه لذا در ساعاتی خود بخود برای اتوبوس , بانک , مترو و ..... صف بوجود میاد . مهم اینه که طول صف قابل قبول باشه و الا اینکه اصلا صف وجود نداشته باشه , یک نظر غیر کارشناسی است . مثلا صبح ساعت 7 تا 8 اتوبوسهای خیلی شلوغن ولی ساعت 9 تا 13 هم همینطور هستن ؟ اگه طراحی بر اساس ساعت 7 صبح باشه , خیلی از اتوبوسها در ساعات 9 تا 13 باید خالی تردد کنن . لذا یک کم کارشناسی تر و منصفانه تر صحبت کنید .
ناشناس
|
|
۲۰:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۶
0
25
پاسخ
افرین به نکته بینی نویسنده. صداو سیما هرگز نخواسته فرهنگ مردم را بالا ببرد. همه اش شده سریال های ابکی، یک مشت مجری لوس با رفتاری سبک ، برنامه های سیاسی و مذهبی اش هم جناحی و یک سویه.
مطمئنا ناتوانی در تشخیص مساله گرفتاری در آن است به مانند کبک. یا به انجام آن و یا به دیدن آن اعتیاد پیدا کرده ایم، تا جایی که اگر با یک صف مرتب و مانند آن روبرو شویم، جا خورده و متعجبانه از خود و دیگران می پرسیم "اینجا ایرانه!!!؟؟"