دوستان عزیز این طرح اتق فکر انگلیسی هاست که با ایجاد تفرقه بین مذاهب نقشه خودشون کا ایجاد شکاف و تسلط بر مسلمانها و تجزیه کشورهایی همچون سودان سوریه عراق و بعدشم لبنانو لیبی هست را عملی کنن . تنها را حفظ هوشیاری خویشتنداری از هر گونه عامل تحریک انگیز و بصیرت به تفرقه و فتنه است . همونطور که در سوریه این عوامل نتیجه داد . به امید موفقیت اسلام و مسلمانان در هر کجای این کره خاکی .
ناشناس
|
|
۰۸:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
7
15
پاسخ
اسیر کشتن جزء از خونخواران تاریخ بر نمی اید کسانی که در آخرین درجه حیوانیت قرار دارند . مسئول مستقیم این جنایت علیه بشریت اول آمریکا بعد عربستان بعد انگلیس و اسراییل و بعد هم خود این حیوانان خونخوار هستند که مانند اصحاب اخدود در آتش کینه خودشان همه خواهند سوخت" ...قتل اصحاب الاخدود...ای کشته باد اصحاب اخدود آنها که اتش می افروختند و در آن سوختن مومنان را به مشاهده می نشستند... ". محمد.ف
ناشناس
|
|
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
15
21
پاسخ
یا زهرا. ببین شیعیانت چگونه به جرم شیعه بودن قتل عام می کنند. شهادتان مبارک.
ناشناس
|
|
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
9
17
پاسخ
ملتی که به موقع اسلحه بدست نگیرد به سرنوشت بدی دچارخواهدشد
ناشناس
|
|
۰۸:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
9
11
پاسخ
باید صبوری کرد از کوره در رفتن همان چیزی است که اونا می خوان بحول و قوه الهی پیروزی نزدیک است.
ان تنصرالله ینصرکم ویثبت اقدامکم
ناشناس
|
|
۰۸:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
11
11
پاسخ
وقتى مركز وهابيت خيالش راحته كه شيعيان اهل بمبگذارى، ترور، عمليات انتحارى، پاسخ سخت دادن به عربستان و... نيست با همون خيال راحت دست به طرح و برنامهريزى، حمله و خصومت عليه شيعيان ميزنه. بايد مغز رو از كار انداخت.
ناشناس
|
|
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
8
24
پاسخ
داعش بهر شکل باید از بین برود وگرنه خطر ی جدی ما ایرانیان را تحدید میکند
اسلام
|
|
۰۹:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
5
11
پاسخ
خدا وند متعال در قران کریم تکلیف و جواب همه ی عزیزانی که موافق یا مخالف این جنایات هستن یا دوست دارن به مبارزه با این گروهک برن یا نرن، حمله انتحاری کنن یا نکنن رو مشخص کرده: مَنْ قَتَلَ نَفْساً بِغَيْر نَفْسٍ أوْفَسَادٍ فيِ الْأرْضِ فَکَأنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَميِعاً وَ مَنْ أحْيَاهَا فَکَأنَّمَا أحْيا النَّاسَ جَمِيعاً وَ لَقَدْ جَآءتْهُمْ رُسُلَنَا بِالْبَيِّناتِ ثُمَّ إنَّ کَثِيراً مِنْهُمْ بَعْدَ ذَلِکَ فِي الْأرْضِ لَمُسْرِفُونَ( هر کس، کسي ديگر را بکشد، بدون آنکه آن کس کسي را کشته باشد؛ و يا در زمين فساد نموده باشد؛ پس گويا مثل آنستکه: تمام مردم را کشته است! و کسي که کسي ديگر را زنده کند، و جاني و نفسي را حيات بخشد، پس گويا مثل آنستکه: تمام مردم را زنده کرده است؛ و هر آينه فرستادگان از جانب ما با بينات و أدِلِّه واضحه به سوي آنها آمدند؛ و پس از تمام اين قضايا بسياري از ايشان در روي زمين إسراف و زياده روي ميکنند.)
فداییان رهبر
|
|
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
34
16
پاسخ
سربازان اسلام بسم الله
برای نابودی دشمنان اسلام یک صلوات بفرستید و سعی کنیم مطیع امر رهبرمان آقا سید علی خامنه ای باشیم .
امیر
|
|
۱۰:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
22
29
پاسخ
داعش =
د = دولت
ا = اسرائیلی
ع= علیه
ش=شیعه
مرگ بر اسرائیل